Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EXE 699kb - youBy
Maniakus:
Nie żeby ten ale ja jak wcisnę F9 to mi żadne okno nie wyskakuje. Aha, na samym początku ładowania pisze mi "Niekompatybilna wersja openGL - dwuwymiarowy tekst nie będzie wyświetlany". Co może być powodem??
P.S. jak wcisne Enter symek tak czy inaczej odpala.
Krzysiek626:
Nie ma na was siły, to screen z odpalonej scenerii z wciśniętym klawiszem F9. Palcem nie raczycie sami kiwnąć żeby rozwiązać swoje problemy.
Ponieważ w tym wątku chyba wyjaśniono już wszystkie wątpliwości, może należy go zamknąć? Tym bardziej, że to EXE jest udostępnione takie jakie jest, prace nie będą kontynuowane. Kto wie jak to używać nie pisze, a ci co nie wiedzą mam wrażenie że się już nie nauczą.
Tomek6996:
A propos kibelka, na tym exe mam wrazenie jakby stracil swoja "moc". Ledwie moge go rozpedzic do 70/h i to z wielki trudem. Czy moze w opcjach mam cos zle zapisane?
EU07-483:
--- Cytat: "Tomek6996" ---A propos kibelka, na tym exe mam wrazenie jakby stracil swoja "moc". Ledwie moge go rozpedzic do 70/h i to z wielki trudem. Czy moze w opcjach mam cos zle zapisane?
--- Koniec cytatu ---
Wcisnij dwa razy d (nawrotnik) teraz nastawa jest niska i wysoka.
janek32:
Żeby ruszyć kiblem na nowym EXE musisz w scenerii zamiast nobody w następnych członach wpisać connected i 7 0 najlepiej zmienić na 23 0.
Sam miałem z tym kłopot, ale doszedłem do tego.
I jeszcze jedno pytanie. Jak sprzęgać tabor? Próbowałem Insertem i w lokomotywie, i z zewnątrz, ale nic to nie dawało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej