Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EXE 699kb - youBy

<< < (16/18) > >>

Grzegorz KK:

--- Cytat: "janek32" ---
I jeszcze jedno pytanie. Jak sprzęgać tabor? Próbowałem Insertem i w lokomotywie, i z zewnątrz, ale nic to nie dawało.
--- Koniec cytatu ---

Musisz byc blisko sprzęgu tak jak byś sam sprzęgał ;) i docisnąc na 3,4 pozycje nastawnikiem i zahamowac poźniej pomocniczym;). Chyba nic nie pominąłem.
Pozdrawiam.

KURS90:
Zauważyłem jeszcze jeden błąd z exe. a mianowicie światła czołowe lokomotywy. Po jakimś czasie od startu (obojętnie jakiej misji), klawisz Y przestaje reagować i nie można zmienić świateł, nawet po zmianie czoła z tyłu pociągu świeci się jedno długie. Na samych początkach misji jest OK

adsim:
Witam. Z tymi światłami to nie jest błąd. Po prostu wystarczy wcisnąć jednocześnie CTRL i Shift i wszystko wraca do normy, bo to jest skrót do zmiany klawiatury w windows. "Y" jest zamieniane miejscami z "Z".
Pozdrawiam.

KURS90:
Tylko, że u mnie na początku światła dobrze działają, a po jakimś czasie "wariują", a Ty miałeś podobny problem ??

adsim:
Tak się dzieje gdy wyjdziesz z loka i używasz klawiszy Ctrl+Shift+strzałki do przemieszczania się. Wtedy właśnie zmienia się układ klawiatury i nie działa klawisz Y.
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej