Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EXE 699kb - youBy

<< < (14/18) > >>

PEKAPE:
Używaj opcji "szukaj"

Odpowiedz znajdziesz na stronie głównej maszyny EU07-424 w dziale "F.A.Q."-jak ruszyć z miejsca kibelkiem !!!!

Pozdrawiam!!

eu07_304:
Witam!

Na niniejszym exe występuje u mnie problem z lokomotywą Lxd2. Otóż, kiedy w scenerii nie nadam jej prędkości począdkowej, to nie chce się odhamować. Po nadaniu jej prędkości początkowej nie mogłem ruszyć (wiem, że to /++/++). Czy ma ktoś takie coś?

pozdze:
A wylacz "m" i wlacz ponownie lokomotywke "M" mi to pomagalo jak nie moglem ruszyc kibelkiem ktoremu nadalem jaks predkosc poczatkowa.

plati:

--- Cytat: "PEKAPE" ---Używaj opcji "szukaj"!!
--- Koniec cytatu ---

Opcji użyłem, w F.A.Q.-u patrzyłem > a ślepy nie jestem: opis tam przedstawiony jak wół tyczy tylko lokomotyw ET22 i EU07. A, i chce rozwiać wątpliwości: ruszyć EN57 to ja umiem!! A, pytanie moje zadałem z powodu wprowadzonych w w/w .exe zmian, które to spowodowały to że rusza się kiblem trochę inaczej... Więc jak ktoś wie jak odhamować EN57 w nowym exe, to proszę o odpowiedź.

Krzysiek626:
W tym EXE @YouBy kiblem rusza się tak samo jak w poprzednim exe. Nie ma żadnych zmian. Wciśnij F9 po odpaleniu scenerii, wyświetli się okno pomocy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej