Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EXE 699kb - youBy

<< < (13/18) > >>

JONIN_EZT:
ja widziałem ostatnio 2xEU07 i pomiedzy nimi EP07

zewnętrzene pierwsza EU07 podniesiony przedni patyk druga EU07 tylni podniesiony

środkowa EP07 bez podniesienia (najprawdopodobniej był to jej transport)

pozdrawiam

P.J.:
Jeśli drugi lok ma byc obasadzony , czyli nie mieć sprzęgu sterowania ukrotnionego to drugim wogóle nie powinienem sterować, tylko AI (więc i nie powinienem w nim wogóle podnieśc pantografu, bo drugimlokiem steruje "drugi maszynista" i jedziemy na zewnętrznych). A jeśli jedziemy ze sterowaniem ukrotnionym to steruje pierwszym i drugim lokiem z jednego stanowiska i powinno byc to samo co w jamniku. Skoro podnosze pantograf B to we wszytkich cżłonach choćby bym miał ich z dzięsięć powinien się podnieśc pantograf B. Tyle z mojej strony na ten temat.

PS
Tam gdzie były te trzy siudemki to nie miały podłączonego sterowania wielokrotnego i logicznym jest że poierwszy jechał na przednim, drugi jeśli by miał jechać na podniesionym pantografie to też tylko na przednim a ostatni na zasadach jak dla wszytskich elektryków na tylnim.

pozdze:
To ja dodam swoje dwa slowa nt tego exe.
1 Niebo - super sprawa.
2 Czuwak w drugim czlonie ET4X nie uruchamoia sie - super sprawa.
3 AI świetnie wyczuwa eventy semaforow itp nie ma mowy o przerznieciu semka przez AI - super sprawa.
4 Hamowanie: rozpedzilem ET42 z 3000T na haku(40 eaos) do 70 km/h i zachamowalem ten sklad na 3 pozycji hamulca przy 15 km/h dalem luzowanie i co ? po zatrzymaniu caly sklad zaczol cofac :)  czytaj jechac do tylu :) to juz nie jest takie super :(

Poscikk:
To i ja cos dopowiem. Czasami mam tak, ze jak jade dluzsza chwile np. 160km/h to sie pociag zatrzymuje i sie lokomotywa odwraca. Sklad jedzie raz do przodu raz do tylu, a ja nic nie naciskam. No i musze restart misji zrobic :/

plati:
Witam. Czy można otrzymać instrukcje, jak ruszyć w tym .exe kibelkiem? Wciskam F9- spoko, każą wcisnąc '.', też spoko. Oczywiście klawisz D, wciśnięty dwukrotnie. tak jak powinno być. I tak też czekałem, czekałem, czekałem... ale EN57 się nie odhamował. Dlatego proszę o jakieś info, może coś pominąłem? Pozdrawiam serdecznie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej