Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EXE 699kb - youBy
Profeta:
Dobra, dobra P.J. Jamnik to nie to samo co 2 X EP05. Powiedz mi jakim cudem exe ma się domyślić, czy druga lokomotywa jest obsadzona?
Pozdrawiam!
EU07-457:
--- Cytat: "Profeta" ---Powiedz mi jakim cudem exe ma się domyślić, czy druga lokomotywa jest obsadzona?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli jest połączona sprzęgami sterowania wielokrotnego można założyć, że nie jest - w innym przypadku (np. 2 x ET22) druga maszyna będzie obsadzona na pewno (pomijam ET22-1001 i 1002) ;)
Butchy_83:
--- Cytat: "EU07-457" ---
--- Cytat: "Profeta" ---Powiedz mi jakim cudem exe ma się domyślić, czy druga lokomotywa jest obsadzona?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli jest połączona sprzęgami sterowania wielokrotnego można założyć, że nie jest - w innym przypadku (np. 2 x ET22) druga maszyna będzie obsadzona na pewno (pomijam ET22-1001 i 1002) ;)
--- Koniec cytatu ---
Tyle tylko, że w exe trzeba się zdecydować na jedno albo drugie rozwiązanie. Moim zdaniem tak jak jest teraz jest lepiej. Muszę tylko sprawdzić jak zachowuje sie faktycznie na tym exe jamnik, bo wydawało mi się, że jest ok. Pozdrawiam
EDIT:
Sprawdziłem na exe YouBy'ego na jamniku 145 i patyki sie poprawnie stawiaja.
Skrin:
Profeta:
--- Cytat: "Butchy_83" ---Tyle tylko, że w exe trzeba się zdecydować na jedno albo drugie rozwiązanie. Moim zdaniem tak jak jest teraz jest lepiej.
--- Koniec cytatu ---
O to mi właśnie chodzi. W dzisiejszych czasach częstszym widokiem jest jednak współpraca różnych lokomotyw (prywaciarze). Tak swoją drogą, ktoś widział ostatnimi czasy jadące 2 X EU07?
Pozdrawiam!
Butchy_83:
--- Cytat: "Profeta" --- Tak swoją drogą, ktoś widział ostatnimi czasy jadące 2 X EU07?
--- Koniec cytatu ---
Tak, na filmie @Mateu w Całkowie;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej