Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EXE 699kb - youBy

<< < (5/18) > >>

oko:
Exe jest dobre u mnie tyka tylko jedena sprawa nie widze loga bo mam poprostu ciemny obraz ale to tak na boku mówiąc:)

PEKAP:

--- Cytat: "oko" ---Exe jest dobre u mnie tyka tylko jedena sprawa nie widze loga bo mam poprostu ciemny obraz ale to tak na boku mówiąc:)
--- Koniec cytatu ---

Musisz włączyć opcję 'zapisywanie informacji o uruchamianiu i przebiegu dzialania programu'.

oko:
Aha zapomniałem dzieki:P dobra robota z tym exe:) symek 100 razy lepiej wygląda z tym niebem. Aż chce sie jeździć:D pozdro

Driver24:
Witam.
Zauważyłem ze jest w tym exeku symulacja nieszczelnosci układu :) super!
pozatym jade sobie trasą bohuna "stradom_herby" i widze jak mi sie w połowie scenerii tory z podsypką kończa i wywala null tracka. czy to jest spowodowane brakiem jakiejs tekstury?

Damian92:
Ok teraz tak to wyglada i dodatkowo napisalem FirstInit i tak to wyglada:
atmo 0.7 0.8 0.9 300 1600 0.7 0.8 0.9 endatmo  //atmosfera: kolor nieba, mgla: poczatek, koniec oraz skladowe RGB (0...1)
light -500 500 200  0.5 0.46 0.40  0.30 0.33 0.35  0.75 0.74 0.70 endlight //pozycja, kolory RGB skladowych ADS swiatla dziennego
sky skj_day3mgly.t3d endsky

FirstInit

I odrazu wyskakuje mi bład: Unrecognized command: sky niewiem co to oznacza :(

Prosze niech mi ktos dokładnie powie gdzie i jak dokladnie mam wpisac zeby były chmury bo jak narzie to nic niewiem i mam same błedy:(
Z góry dzękuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej