Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EXE 699kb - youBy
Damian92:
No i w przypadku sceneri Jelitkowo to dałem wpis na samej górze i wywalił mi bład i niewiem dlaczego ? Wiec chyba jednak nie moge dac tego wpisu na poczatku :/
PEKAP:
Wpis nieba może być gdziekolwiek tylko jest jeden warunek musi znajdować się nad wyrazem FirstInit.
Damian92:
No i wywala mi bład: Loading - texture: textures\tr/odciag1.tga
OK
Unrecognized command: sky :/ niewiem co jest nie tak a fragment mojego wpisu w sceneri w Jelitkowie wyglada tak: event KeyCtrl01 multiple 0.0 none jwyjazd+ zd1 zs1 endevent
event KeyCtrl02 multiple 0.0 none jwyjazd+ zd2 zs1 endevent
event KeyCtrl03 multiple 0.0 none jwyjazd+ zd3 zs1 endevent
sky skj_day1.t3d endsky
FirstInit
node -1 0 M12101 dynamic road\JelczM121 m121_krZA.bmp m121mb zd20 10.0 headdriver 0.0 2 Passengers enddynamic
node -1 0 Jelcz1 dynamic road\Jelcz Jelcz-pakaszaraMiS1 315dumb road_pod_jelcza 10.0 headdriver 0.0 0 enddynamic No i dałem ten wpisn na niebo nad napisem FirstInit i dalej niedziała :( prosze o pomoc :(
Profeta:
Warto nadmienić, że na tym exe można już normalnie jeździć EP05, gdyż bocznik znajduje się w kole nastawnika.
Pozdrawiam!
Choć jak zauważyłem wymaga to zmodyfikowanego chk. Ze względu na pewne kłopoty z moimi plikami chk muszę to jeszcze dokładnie ustalić i wtedy dam znać, o ile sprawy nie wyjaśni inny forumowicz posiadający taka wiedzę.
MKaczy:
Wpis na niebo dajemy pod definicja
Atmo...
Light...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej