Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EXE 699kb - youBy
Damian92:
A ja mam taki problem, ze niewiem gdzie mam wpisac np. ten wpis: sky skj_day1.t3d endsky, zeby miec chmury na niebie bo ja się nieznam ta tych wszystkich wpisach itd a chcialbym miec takie niebo. Z góry dziekuje za pomoc.
JONIN_EZT:
--- Cytuj ---A ja mam taki problem, ze niewiem gdzie mam wpisac np. ten wpis: sky skj_day1.t3d endsky, zeby miec chmury na niebie bo ja się nieznam ta tych wszystkich wpisach itd a chcialbym miec takie niebo. Z góry dziekuje za pomoc.
--- Koniec cytatu ---
wystarczy że otworzysz byle jaką scenerie i dopisujesz na początku (jeden z listy dostępnych jakie są) np takie
--- Kod: ---sky skj_day1.t3d endsky
--- Koniec kodu ---
pozdrawiam
Damian92:
Na poczatku? W obojentnie jakim miejscu ? :/
prof_klos:
Dokładnie tak - na początku
Dodano po 2 minutach:
--- Cytat: "MKaczy" ---
DLA POCZĄTKUJACYCH: Prosze wcisnac f9 przed rozpoczeciem jazdy (takie ułatwienie)
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo, że początkujący nie jestem, ale niechcący nacisnąłem F9 i zauważyłem tą niespodziankę - świetna robota!
Może zmniejszy to ilość kłopotów z ruszaniem w przypadku nowych użytkowników!
Czomo:
no to nie jest mi dane nacieszyć się niebem otóż nie ładuje mi tekstury nieba sam model jest załadowany zamiast tekstury mam białe tło. Zastanawiam się czy to wina mojego kompa bo pliki znajdują się w odpowiednich miejscach. Po za tym świetne torowisko bardziej realistyczne gratuluje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej