Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EXE 699kb - youBy

<< < (6/18) > >>

andrev1989:
Wygląda to tak, jakbyś nie podmienił pliku z exe. i wywala Ci nieokreśloną komendę...

MKaczy:

--- Cytat: "Damian92" ---Ok teraz tak to wyglada i dodatkowo napisalem FirstInit i tak to wyglada:
atmo 0.7 0.8 0.9 300 1600 0.7 0.8 0.9 endatmo  //atmosfera: kolor nieba, mgla: poczatek, koniec oraz skladowe RGB (0...1)
light -500 500 200  0.5 0.46 0.40  0.30 0.33 0.35  0.75 0.74 0.70 endlight //pozycja, kolory RGB skladowych ADS swiatla dziennego
sky skj_day3mgly.t3d endsky

FirstInit

I odrazu wyskakuje mi bład: Unrecognized command: sky niewiem co to oznacza :(
--- Koniec cytatu ---

Unrecognized command oznacza jakis zly wpis w pliku sceneri. Wszytsko jak podales masz ok. Widze wpis atmo light i nieba, czyli wszytsko powinno byc w porzadku. Wiec pozostaje tylko Ci abys przejrzał dokładnie ten plik scenerii i zwrócił uwage czy nigdzie przypadkiem nie masz napisane " sky "

--- Cytat: "andrev1989" ---Wygląda to tak, jakbyś nie podmienił pliku z exe. i wywala Ci nieokreśloną komendę...
--- Koniec cytatu ---

Albo tak jak napisal kolega Andrev, innego wyjścia nie widze...

Damian92:
Ale probowalem tez na innej scenerii "Manewrowo'' i wywala mi ten sam bład :(

EU07-483:
Nie nadpisales exe. Wiec albo nie uruchamiaj poprzez start.exe tylko z tego Twojego exe, albo postaraj sie exe nadpisac.

Damian92:
A o co chodzi z tym nadpisaniem :/ ja sie naprawde na tym wszytskim nieznam ... Ja symulator uruchamiam z tąd gdzie zawsze czyli start i pokazuje mi sie okno z trasami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej