Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt 201E
ZT-POZNAN:
Panowie nie zawalajcie tematu durnymi postami, od tego jest PW.
Profeta: Link do pliku wysłałem PW
Co do zdjęć to mam około 100 maszyn na texty porobionych, jak będę miał chwilkę żeby przeszukać DVD to coś podeśle.
EU05:
Proszę państwa, projekt 201E nie umarł. Ostatnio jednak tyle zostało pozmieniane, że...
Przede wszystkim, byk ma nowe mapowanie. Zupełnie inny układ tekstury, tekstura bardziej szczegółowa (1024x1024), nowe wiadra od ZT_POZNANia. Kilka dupereli, które umilą życie.
Przed państwem ET22-218 w swym nowym symkowym życiu:
Wszystko to dzięki zasłudze Profety, który to zmapował, ja jedynie przygotowałem tekstury i układ mapowania.
Pozdrawiam i proszę o komentarze.
Patrykos:
Piękny model. To jest mój ulubiony byczuś...niestety nie ma tych garców, nie ma listw, nie ma żółtego czoła... :( Szkoda...
Model jest b.dobry.
Mam pytanie:
Czy można zrobić mapowanie, by bok łączył się z czołem ? Dzięki temu można by usunąć te złączenie tekstur, które ciut nie pasuje.
Gratuluje modelu.
PEKAP:
--- Cytat: "Patrykos" ---Piękny model. To jest mój ulubiony byczuś...niestety nie ma tych garców, nie ma listw, nie ma żółtego czoła...
--- Koniec cytatu ---
Znalazłem takie zdjęcie w googlach:
http://www.pkpp.ostbahn.net/zdjecie3787.html
EU05:
Mapowanie będzie tak jak jest, tekstury osobne, ale będą dopracowane. Jakbyś znał moje "tajne" tekstury, to wiedziałbyś, że ja laikiem nie jestem i się na tym znam. Trochę zaufania ;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej