Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Wykolejenia... :)
prof_klos:
Hmmm.. GTA EU07 :D
oko:
A nie lepiej zająć sie tym ,że poprostu można by skasować kaszloka jeżeli wjedzie na przejazd, poprostu zająć sie takimi niebezpiecznymi sytuacjami na przejeździe. Pamietam ,że w Quarku kaszel jeździł;];];];]
defiler:
Jezdzi nadal, ba! nawet sokista chodzi po peronie :P ... wystarczy "odremowac" odpowiednie wpisy znajdujace sie na samym koncu w pliku *.SCN.
Dodano po 53 sekundach:
Ok ale to juz inna bajka, konczmy OT.
Grzegorz KK:
--- Cytat: "oko" ---A nie lepiej zająć sie tym ,że poprostu można by skasować kaszloka jeżeli wjedzie na przejazd, poprostu zająć sie takimi niebezpiecznymi sytuacjami na przejeździe. Pamietam ,że w Quarku kaszel jeździł;];];];]
--- Koniec cytatu ---
Hmm twoja propozycja jest chyba najlepsza;) i jestem tego samego zdania aby zając sie sytuacjami krytycznymi ;);) takich jak np widzimy tira na przejeździe dajemy w nagłe i spi....amy (uciekamy do tyłu kabiny home :D oczywiście to przykład ale myśle że dobry :).
Pozdrawiam.
To by były sytuacje niebezpieczne:).
RooteK:
Ja też byłbym za tym aby czasem mogła by się zdarzy jakaś sytuacja :) np: samobójca wyskoczy na tory ;D , w końcu z tego co wiem to jak maszyniści jeżdżą w prawdziwych symulatorach (a mam nadzieję że MaSzyna do takich dąży) to zdarzają się tam nieprzewidywane sytuacje, i są nagłe pogorszenia pogody :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej