Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Wykolejenia... :)
Grzegorz KK:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---Ja też byłbym za tym aby czasem mogła by się zdarzy jakaś sytuacja :) np: samobójca wyskoczy na tory ;D , w końcu z tego co wiem to jak maszyniści jeżdżą w prawdziwych symulatorach (a mam nadzieję że MaSzyna do takich dąży) to zdarzają się tam nieprzewidywane sytuacje, i są nagłe pogorszenia pogody :)
--- Koniec cytatu ---
Też myślałem nad jakims prymitywnym człowiekiem jakiś jak określiłeś samobójca idzie po torach tyłem do nas jakiś głuchoniemy albo ajkie licho podobne :) a my dojeżdzamy a on daje dzide w las a tak na poważnie dobrze by było aby symek nie był taki uporządkowany (ułożony) :) i coś na jakiś czas się zdarzyło nieoczekiwanie wiem że to symek no ale zawsze można coś pomyślec:) na pewno jest bardziej wykonalne:).
Krzysiek626:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---Ja też byłbym za tym aby czasem mogła by się zdarzy jakaś sytuacja :) np: samobójca wyskoczy na tory ;D , w końcu z tego co wiem to jak maszyniści jeżdżą w prawdziwych symulatorach (a mam nadzieję że MaSzyna do takich dąży) to zdarzają się tam nieprzewidywane sytuacje, i są nagłe pogorszenia pogody :)
--- Koniec cytatu ---
Ja mam nadzieję że dąży do do prawdziwego symulatora ale.....
Pomysł do niczego. Pograjcie sobie w jakieś krwawe gry i dajcie spokój symkowi.
RooteK:
mi nie chodzi tu o rozlew krwi, ale żeby wymagało to wtedy natychmiastowej reakcji maszynisty by dawał sygnały trąbką i hamował :P W końcu dzięki temu na symku mogli by się szkolić prawdziwi maszyniści 8-)
oko:
Mi też nie chodzi o to żeby zrobić z kaszla kupe złomu tylko właśnie żeby dochodziło do takich sytuacji czasami że nagłe trzeba użyć ewentualnie zwolnić itp itd;];]
Grzegorz KK:
Witam.
Zaczyna się ciekawy wątek nam robic:) . Zapewne ten post był rownierz kierowany do mnie nie chodzi tu o rozlew krwi jak się wypowiedzieli koledzy z poprzednich postów tylko w sensie żeby symek nie był tak (uporządkowany )
Przepraszam powtarzam się ale czasem trzeba :)
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej