Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Quark2007
REWIZOR:
Krzysiek626 napisał : Miałem robić przechyły, do tej trasy ale widzę że nie ma to większego sensu.
Jak to nie ma sensu ?!! Proszę się nie zniechęcać.
Hmm czyli Kozi mamy to samo z niebem. Sprawdziłem wszystkie misje u mnie działa wszystko prawidłowo.
--- Cytat: "Kozi" ---Mi nie chodzi o niebo tylko o rozrywanie składu.
--- Koniec cytatu ---
Może nie zrozumieliśmy się. U mnie wszystkie misje przebiegają prawidłowo.
Kozi:
Mi nie chodzi o niebo tylko o rozrywanie składu.
Krzysiek626:
--- Cytat: "Kozi" ---Mi nie chodzi o niebo tylko o rozrywanie składu.
--- Koniec cytatu ---
To się nazywa zdarta płyta. Dużo narzekania - zero informacji.
Pytałem jasno i wyraźnie, jakie sterowniki i jakie exe z którego działu? Jaki system operacyjny i w którym miejscu jaki skład rozrywa. Te dane są potrzebne do wydania w tej sprawie opinii. Nie wystarczy narzekać trzeba jeszcze pomóc losowi rozwiązać problem.
Do niedowiarków:
sterowniki i karta graficzna to podstawa do działania programu.
Do niedowiarków:
Nie ma obowiązku używania exe z niebem. Szczególnie tych co nie są przeznaczone dla wszystkich bo nie mają wszystkich funkcji!
@REWIZOR PKP, a jest sens co kolwiek robić? Przecież Quark to podstawowa sceneria, nie powinno być z nią kłopotów. O podawaniu danych przy narzekaniu na błędy nigdy nie można się doprosić.
Sprawę przemyślę. Jeśli zrobię przechyły, to prawdopodobnie nie będą upublicznione na forum. Co nie oznacza utajnienia, a zmianę podejścia do rozpowszechniania wykonanej pracy, efekty można obejrzeć w dziale screeny.
nezah:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---(...) Jeśli zrobię przechyły, to prawdopodobnie nie będą upublicznione na forum. Co nie oznacza utajnienia, a zmianę podejścia do rozpowszechniania wykonanej pracy, efekty można obejrzeć w dziale screeny.
--- Koniec cytatu ---
I kolejna osoba schodzi do podziemia. Już chyba z 90 % osób, które potrafią coś zrobić i/lub zrobiły coś do symka przestaje publikować swoje prace, prawdopodobnie głównie przez głupie i bezsensowne pytania garstki forumowiczów.
Spokojnie możnaby zamknąć to forum i stronę maszyny, gdyż i tak prawie wszystkie nowe dodatki są utajniane.
Użytkownicy maszyny to nie tylko ci zawracający głowę "pierdołami" dzieci neo, ale także ci normalni, radzący sobie z wieloma problemami i wdzięczni autorom dodatków za ich upublicznienie.
Szkoda, że właśnie w takim kierunku zmierza nasz symek.
Krzysiek626:
Nie schodzę do żadnego podziemia. Napisałem tak?
Jestem w stanie każdemu pomóc i odpowiedzieć, mam sporo czasu na testy i pisanie postów. Tylko nie chcę tolerować narzekań ( patrz posty wyżej ) i błędów ortograficznych. Natomiast dodatki o ile takie będą , powinny być publikowane w paczkach całościowych po kompleksowych testach.
EOT bo zrobił się off_topic.
A ja dodam tylko że podanie istotnych informacji i dokładny opis problemu są obowiązkiem proszącego o pomoc.
Akvin
Post poprawiłem, widzisz Krecik jak się czyta wypociny na GG i na forum to potem właśnie sadzi się takie błędy. Przed wysłaniem czytam co napisałem, a teraz nie przeczytałem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej