Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark2007

<< < (18/24) > >>

darek71wrc:
Ja to mam taki problem , dojeżdżając do kopalni za towarowym staje pod słupem A i nic sie nie dzieje a powinienem po wjechaniu brutta ruszać w dalszą trase . Nie wiem co jest tego przyczyną chodź eventy są w porządku

pol102:

--- Cytuj ---Misja sprawdzona i objechana na EXE 699kb @Youby z niebem.
--- Koniec cytatu ---

Jakiego używasz exe?

Kozi:

--- Cytat: "darek71wrc" ---Ja to mam taki problem , dojeżdżając do kopalni za towarowym staje pod słupem A i nic sie nie dzieje a powinienem po wjechaniu brutta ruszać w dalszą trase . Nie wiem co jest tego przyczyną chodź eventy są w porządku
--- Koniec cytatu ---

A u mnie w WK się skład rozrywa i pojeżdżone dalej... :(

Krzysiek626:

--- Cytat: "Kozi" ---
--- Cytat: "darek71wrc" ---Ja to mam taki problem , dojeżdżając do kopalni za towarowym staje pod słupem A i nic sie nie dzieje a powinienem po wjechaniu brutta ruszać w dalszą trase . Nie wiem co jest tego przyczyną chodź eventy są w porządku
--- Koniec cytatu ---

A u mnie w WK się skład rozrywa i pojeżdżone dalej... :(
--- Koniec cytatu ---

Akurat dwa posty naraz ...
Nie opisaliście jaka misja, jakie skład, jakie sterowniki do karty graficznej i jakie exe. Co ja mam w tym momencie odpowiedziec, skad ja mam wiedzieć jaki skład za jakim towarowym?
Powiem Wam że u mnie naprawdę jeździ się dobrze EXE699 od Youby z działu na warsztacie podane przez @MKaczego, inne exeki z niebem nie działają poprawnie.
Miałem robić przechyły, do tej trasy ale widzę że nie ma to większego sensu.

Kozi:
Towarowy do Dejaw, exe yB z niebiem. Nie wiem co mają sterowniki do rozrywania składu zawsze w jednym i tym samym miejscu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej