Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Quark2007
Krzysiek626:
Dysponuje już poprawkami wskaźników w27 na trasie Quark. Ten plik miał się ukazać w połowie tygodnia, ale...... Po przemyśleniach doszedłem do wniosku że poprawki będą udostępnione razem z drutami powieszonymi na linii jednotorowej. W tej chwili skończone jest około 12km. Następne screeny będą, także z mniej atrakcyjnych miejsc trasy.
Autorem poprawek wskaźników w27 jest... , może później podam.
Edit 1/04/2007
Garść screenów:
W stepie szerokim...... A to ostatnie poznajecie? To ostatnie to nie moja robota i brak jeszcze trakcji, ale wszystko jest do Quarka i w swoim czasie będzie.
PS: Poczekajcie z tymi zachwytami, to nadal jest tylko stary Quark.
Przypominam że screeny robię nieobiektywne ( no bo jakie mają być? )
Wiele podziękowań należy oddać @YouBy za exe z dodatkiem nieba, bo dzięki temu screeny są zajefajne.
102N:
Moja ocena tych screenów to...SUPER!Normalnie niekiedy patrząc na te screeny można nie poznać tego,że nadal to jest trasa Quarka!
DDRAGON:
ja mam taki błąd
Krzysiek626:
Grzebałeś w eventach, źle wpisałeś ten kawałek:
--- Kod: ---Dejawy_Kopalnia_e-s6
--- Koniec kodu ---
. błąd jest w tej linijce w pliku scn.
--- Kod: ---event DejawyWjazd-awaria multiple 10 none Dejawy_Kopalnia_Sz2_sz Dejawy_zwr17- Dejawy_zwr11- Dejawy_Kopalnia_E_S10 Dejawy_Kopalnia_E_W24 Dejawy_zwr03- Dejawy_zwr02+ Dejawy_zwr01+ endevent
--- Koniec kodu ---
Tak wygląda prawidłowa linijka z eventem.
DDRAGON:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---Grzebałeś w eventach, źle wpisałeś ten kawałek:
--- Kod: ---Dejawy_Kopalnia_e-s6
--- Koniec kodu ---
. błąd jest w tej linijce w pliku scn.
--- Kod: ---event DejawyWjazd-awaria multiple 10 none Dejawy_Kopalnia_Sz2_sz Dejawy_zwr17- Dejawy_zwr11- Dejawy_Kopalnia_E_S10 Dejawy_Kopalnia_E_W24 Dejawy_zwr03- Dejawy_zwr02+ Dejawy_zwr01+ endevent
--- Koniec kodu ---
Tak wygląda prawidłowa linijka z eventem.
--- Koniec cytatu ---
nie wiem gdzie mam to zmienić i nie grzebałem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej