Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark2007

<< < (16/24) > >>

Krzysiek626:
Nie potrafię pomóc, nie wiem jaką masz paczkę i nie opisałeś właściwie swojego kłopotu. Ale w tym wątku: http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=4191&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= znajdziesz linki do nieoficjalnej paczki całościowej. Tam jest też Quark 2007 To wszystko razem prawidłowo instalowane działa bez problemu.
Powodzenia.

edit:

Na ostatnim screenie widać dobudowaną trakcję na byłym podmytym, a teraz wyremontowanym odcinku trasy Wielki Kac - Skwarki
Dojechałem z drutami do następnej stacyjki, dziś jednak tylko trzy screeny. Powód? Nie wiele tu można pokazać. Teraz 2/3 dni przerwy z braku materiałów i nadwyrężenia wzroku. Pozostała łatwiejsza część trasy, więc prace po wznowieniu potoczą się szybko. Miłego czekania życzę zainteresowanym. Jeszcze coś, kopia zapasowa jest na dwóch dyskach, nawet jak któryś padnie.... no wiecie jak to bywa. Proszę o brak komentarzy, chyba że smęcę.

bohunIC:
Moze warto zastapic spalinowki na elektryczne loki jak teraz mamy drut prawie wszedzie?

Krzysiek626:

--- Cytat: "bohunIC" ---Moze warto zastapic spalinowki na elektryczne loki jak teraz mamy drut prawie wszedzie?
--- Koniec cytatu ---

No teraz każdy może sobie wstawic do scenerii Quark co tylko dusza zapragnie.
20 marca inwestor podjął decyzję o elektryfikacji jednotorowego odcinka Koniewice - Skwarki. Pomimo bałaganu na bocznicy, trudności organizacyjnych ( brak czasu i gotówki ), prace ambitnie podjęto z zamiarem ukończenia na dzień 1 Maja, w robotnicze święto.
Z przyjemnością informuje, że pracę ukończono przed terminem ( jak za dawnych lat) a w dniu wczorajszym  trasę z Koniewic do Skwarek przejechał pierwszy, testowy kibelek EN57-800.
Trasa dla pasażerów udostępniona będzie 28/29 kwietnia.
Zostało jeszcze sprzątanie po ekipie, wysoka komisja po podpisaniu protokolu odbioru przekaże odcinek do eksploatacji.

PS: Wykonano również kilka prac modernizacyjnych postulowanych przez @Mateu, @P.J. a także innych. Zmieniono ustawienie niektórych wskaźników. Przebudowano podmyty odcinek toru na odcinku Wielki Kac - Skwarki. Zlikwidowano zwężenie.
Tyle wiadomości.

Interesant:
Witam.

Dobrze, że podany został termin na 1 maja, a nie na 22 lipca ;)
Nie mogę się doczekać aby rozpocząć eksploatację zmodernizowanego odcinka.

Krzysiek626:
@Interesant
Jak już jednak wspomniałeś to nie jest zły pomysł zrobić coś na 22lipca.
W Quarku można zrobić jeszcze wielkie rzeczy, np. zmodernizować tory i zwiększyc prędkość podróżowania.
Powiem więcej, są takie plany ale nie mogę zdradzić więcej bo nie będzie niespodzianki..
Paczka jest pod tym linkiem.
http://mamut.mysza.eu.org/~krzysiek626/QuarkPlus.rar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej