Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark2007

<< < (14/24) > >>

queuedEU:
baaaardzo ladna hacjenda... ale jest jedno male...

otoz mysle, ze lepiej by to wygladalo, gdyby z trawy przejscie w tynk bylo plynne, czyli zabrudzenie od poziomu trawy do jakiejs wysokosci, a i oczywiscie ine na calosci rownomiernie...

Dodano po 11 minutach:

hmmm....

maciek_1988:
Ja mam sentyment do quarka i uwazam pomysl za dobry reaktywowanie go. Czekam cierpliwie i zycze pwowodzenia.

EP07-1057:
A ja mam 2 takie błędy:
 Model: pkp/head5-gyryw.t3d Does not exist

oraz:

Scene parse error near node

Wybrałem do prowadzenia SU45-175

Czy ktoś może mi pomóć? mam exe 664 i wpisy do dynamic.dat ręcznie i wszystko zgodnie z instrukcją a błąd wywala bezwzględu na wybrany pojazd.
Plik head5-gyryw.t3d jest w folderze models/pkp więc nie wiem co jest nie tak

Zauważyłem że po zainstalowaniu quarkowo2007 mam problemy z różnymi modelami na innych trasach ktoś wie w czym jest problem?

Krzysiek626:
Trasa Quark 2007 została oparta na zwykłym Quarku i dostosowana była do paczkie nieoficjalnej Defiler/Mariusz1970. Ta paczka jest tu:
http://mamut.mysza.eu.org/~krzysiek626/
W innym wątku pisałeś już o swoich kłopotach. Samodzielne złożenie paczki ze wszystkich tras jest bardzo trudne i jak napisał @Prof_Klos lepiej zaopatrzyć się w gotową .

--- Cytuj ---pkp/head5-gyryw.t3d
Scene parse error near node
--- Koniec cytatu ---

W pierwszym komunikacie prawdobodobnie jest inna ścieżka do pliku niż wymaga sceneria.
W drugi komunikat jest typowy dla braku modelu.
W katalogu głównym znajdziesz plik log.txt , sprawdź ścieżki dostępu brakujących modeli.
Uporządkowanie wszystkich modeli nie jest łatwe. Część modeli znajdujesię w kilku katalogach, część przy instalowaniu nowych scenerii nadpisuje pliki, często psując działające scenerie. Przed każdym doinstalowaniem tras, należy robić kopię zapasową już działającej paczki.

EP07-1057:
Chyba chodzi o ścieżki bo ręczna instalacja dodatków pomogła.Bo najpierw zainstalowałem paczke i chodziło potem wsadziłem jakis dodatek i się skończyło.Rozpakowywałem dodatek do folderu symulatora i to był mój błąd ale teraz wszystko działa Dzięki :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej