Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Quark-elektryfikacja cz.1
youBy:
Jak jedziemy osobówką, to faktycznie w DK nie słychać niczego (ani odjazd, ani zapowiedź - może się kolejkuje?, ale to trzeba by sprawdzić stając tam na dłużej). W Koniewicach słychać zapowiedzi z WK, przynajmniej ten pierwszy pociąg wjeżdżający na peron drugi.
Grzegorz KK:
Witam.
czy ktoś by mógł podac link do takich loków jak EU07-485,ET41-145 niby mam wszystko a jednak wyskakuje bład.
Pozdrawiam.
Najlepiej link do całego taboru:).
youBy:
Błąd -8@0 znaczy, ze nie masz tego czegoś (charakterystyki).
A raczej taboru nie dostaniesz, gdyż, jeśli byłaby taka możliwość, autor już wypuściłby go.
Mariusz1970:
Epek: Shitf+5 działa bez zarzutu, sprawdzane na 664, zresztą w eventach od poprzedniej wersji sterujące tym exp. nic nie robiłem.
Prawopodobnie nie nacisnąłeś Shift+5 (przynajmniej objawy na to wskazują). Po wciśnięciu Shit+5 zapowiedź tego pociągu musi być adekwatna do tego jakim jedziemy. Na przyszłość: za nim napiszesz na forum sprawdź to parokrotnie. Jeżeli zawsze będzie źle wtedy pisz.
yB:
DK:
Właśnie nie wiem dlaczego (zapowiedź DK) nie wiem czy kolejkuje czy nie i nawet nie wiem jak to sprawdzić (być może dłuższy postój załatwiłby sprawę). Event0 zawsze dla mnie był niepewny. Mogę zrobić Event1 lub 2 (będzie bardziej pewne), ale wtedy znowu komórka pamięci i zliczać pociągi.
Koniewice- ciekawe, że słychać zapowiedzi z WK i tylko tą pierwszą. Spróbować można ze zmianą parametru node deklarującego ten dźwięk (teoretycznie słyszalny 1000 m od miejsca w WK).
Ja takiego objawu nie słyszałem.
Koniewice powtarzające się zapowiedzi SN- wkurzyłem się na to i dzisiaj lub jutro (w zależności od wolnego czasu zrobię coś z tym). Dodam komórkę pamięci i sprawa będzie załatwiona.
Grzegorz KK:
--- Cytat: "youBy" ---Błąd -8@0 znaczy, ze nie masz tego czegoś (charakterystyki).
A raczej taboru nie dostaniesz, gdyż, jeśli byłaby taka możliwość, autor już wypuściłby go.
--- Koniec cytatu ---
\
Witam.
Już wszystko w porządku teraz zostało mi tylko testowac:).
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej