Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark-elektryfikacja cz.1

<< < (15/17) > >>

Mariusz1970:
Te powtarzające się w Koniewicach dla SN wiem, ale już tak zostanie. Podobny problem był dla osobówki Koniewice-Wielki Kac i Shift+5 a także Shift+6. Tutaj jednak dodałem komórkę pamięci, aby spełniała zapamiętywanie, czy już była odgrywana zapowiedź czy nie.
Pradwobodobnie te powtarzające się komunikaty u Ciebie yB dotyczyły właśnie tej SN-ki. Chociaż niemożliwe jest, abyś słyszał w WK zapowiedzi SN z Koniewic. Czegoś tu nie rozumiem (prawdopodobnie chodziło Ci o Koniewice).
Jeszcze jedna sprawa, nie rozumiem dlaczego u mnie nie było zapowiedzi, gdy zatrzymywałem się w DK. Przypisałem na całej peronu długości event0, stanąłem na peronie, a zapowiedzi nie miałem. Może to przypadek, nie wiem. Drugi raz już tego nie sprawdzałem.

CT:
Mariusz1970 nastepnym razem takie komentarze jakie zaobserwowalismy co do zapowiedzi wywalaj na Bocznice. Ludziom zawsze cos nie pasuje. Zapominaja, ze to darmowy symek tworzony przez ludzi ktorzy maja czas i checi na robienie dodatkow.

youBy:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Chociaż niemożliwe jest, abyś słyszał w WK zapowiedzi SN z Koniewic. Czegoś tu nie rozumiem (prawdopodobnie chodziło Ci o Koniewice).
--- Koniec cytatu ---
Fakt, moja wina, Twoja racja, miały być Koniewice. Na szybko pisałem :P
Co do osobówki sprawdzę, jak się ma sprawa i zamelduję. I zapamiętam pierwszą zapowiedź w Koniewicach.

EP08_015:
Ja dojechałem expresem do WK na shift+5 i niby powinien byc przelot a ja go nie miałem. Za to po chwili dojechała sm42 z towarem i ruszyła z bocznego toru st44 z towarem a ja dalej stałem. To tak ma byc?

Grzegorz KK:
Witam.
Za chwilke przetstuje traske i jak coś dam info jak by były jakies błedy.
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej