Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Quark-elektryfikacja cz.1
EP08_015:
Ok mariusz zauwazylem ze problem pojawil sie gdy uruchomic chcialem przeszkadzajki, ktore ty usunoles tzn zaremowales. ale mniejsza z tym bo to drobiazg. gratuluje misji z eu07-424. własnie ją ukonczylem i przyznam ze brakowalo takiej dluzszej jazdy. a blad s2f pojawia mi sie tylko na quarku, tym starym tez. pamietam ze nalezalo dokleic event s2f do jakiegos inca z sbl tylko nie pamietam ktorego :)
Juz znalazłem to sbl3.inc
dokleilem
--- Kod: ---event (p1)_s2f multiple 1 none (p1)_sem_ligh0 (p1)_sem_ligh2 (p1)_sem_info_vmax endevent
--- Koniec kodu ---
i po problemie.
Mariusz1970:
Epek intryguje mnie te eventy od SBLi, gdzie w quarku i w ktorym miejscu jest odniesienie do tego. Ja naprawde tego nie widzę. Pokaż mi proszę gdzie?
Ja w wyżej wymieniony pliku nie mam tego eventu. Po prostu masz inny inc.
EP08_015:
Zebym ja wiedzial.... naprawde eventy to zmora dla mnie i nie tykam sie tego. jednak problem zalatwil powyzszy event z innego sbl-a doklejony do sbl3.inc
Mariusz1970:
Wiesz co logiczną odpowiedzią jak mnie się wydaje, jest to, iż ilekroć w dowolnej trasie jest użyty ten dokaładnie semek, to u Ciebie zawsze pojawi się ten problem.
Krzysiek626:
Problem
--- Kod: ---Event "392_s2f" does not exist
Event "342_s2f" does not exist
--- Koniec kodu ---
rozwiązuje paczka Defilera/Mariusza
Proszę się nie gniewać ale taka jest prawda. Miałem taki sam problem po doinstalowaniu jednej z tras i nadpisaniu pewnych plików. Jak wspomniał Mariusz trzeba z tym bardzo ostrożnie.
Jednak nie to skłoniło mnie do napisania postu;
Istnieje możliwość wprowadzenia poprawek do powieszonej trakcji. Jednak takich które są rażące. Jeśli są uwagi na ten temat to bardzo proszę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej