Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark-elektryfikacja cz.1

<< < (7/17) > >>

wujekmaslak:
Witam,
Mam następujący problem-podczas wczytywania trasy występują błędy
Cannot load dynamic object eu07-485 from pkp\eu07\303e-m Error -8@0
Cannot load dynamic object et 41-148a from ...
Paczka Defiler/Mariusz oraz najnowsze exe.  Ten błąd wyskakuje we wszystkich konfiguracjach taboru który zmieniałem wielokrotnie(oczywiście są wtedy inne wpisy w błędach, te wpisy które podałem są przy pliku scn który wykonał pudel)

Mariusz1970:
Proponuje tak, dla największej prostoty:
1)Użyj exe 664 KB
2)Przekopiuj tabor z oryginalnego Quarka, na którym Ci działa.
3)Później kombinuj z taborem, czy z exe co chcesz, jak już uruchomisz.

pudel:

--- Cytat: "wujekmaslak" ---Witam,
Mam następujący problem-podczas wczytywania trasy występują błędy
Cannot load dynamic object eu07-485 from pkp\eu07\303e-m Error -8@0
Paczka Defiler/Mariusz oraz najnowsze exe.  Ten błąd wyskakuje we wszystkich konfiguracjach taboru który zmieniałem wielokrotnie(oczywiście są wtedy inne wpisy w błędach, te wpisy które podałem są przy pliku scn który wykonał pudel)
--- Koniec cytatu ---

nic nie ruszales w paczce mariusza-defilera??
do niezmienionej paczki jesli wgrasz ten scn nie powinno byc bledow sprawdzalem wielokrotnie

EP08_015:
Proszę o sprawdzenie czy ktoś ma podobny problem. Mowa o exe youbego 696. Wysypuje u mnie się AI pojazdów samochodowych. Po wyrzuceniu ich ze scenerii działa wszystko ok. Pozatym. Podstawiając exe 664 pojazdy te działają i nic się nie dzieje. Po wstawieniu 696 Youbego, pojazdy te powodują wysypke symka. Czy ktoś ma podobnie w scenerii oryginalnej jak i tej zmodyfikowanej? Prosiłbym bardzo o sprawdzenie o ile możecie. Naprawde proszę byście to sprawdzili. Kolega YB mi nie wierzy ze nawet na świezej kopi symka jak i tej z paczki mariusza się wykrzacza zaraz po tym jak pojazd samochodowy sterowany przez AI się zatrzyma. Wyskakuje komunikat o błędzie (bardzo znany i standardowy - okno zamkniecia programu).

Mariusz1970:
Do tego co zostało zrobione wcześniej dołożyłem jeszcze takie coś:
Po wybraniu tego składu z piętrusami Koniewice-Wielki Kac, jak wciśnie się Shift+5, to będzie exp. Koniewice-Skwarki bez zatrzymania się w Wielkim Kacu, a jak Shift+6, to exp. Koniewice-Skwarki z postojem w Wielki Kacu. Oczywiście wtedy skłąd z piętrusami sobie zmieniamy, no bo exp. z piętrusami :). Jak się nic nie wciśnie, to pozostaje bez zmian, czyli osobówka Koniewice-Wielki Kac.
Link do tej odmiany:
http://www.sendspace.com/file/4pu1vj

Nie było to tak do końca testowane, więc nie wiem jak się będzie to wszystko zachowywało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej