Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Quark-elektryfikacja cz.1
EU07-457:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---CKM ze nie sory, juz chyba wiem wjazdowy to ten przy wjeździe którego do WK od stront Skwarek dostaje się S13.
Natomiast jeżeli coś jest wyjazdowy, to w przeciwnym kierunku będzie wjazdowy, tak wskazuje logika.
--- Koniec cytatu ---
Zgadza się :) Wjazdowy od strony Skwarek to ten, na którym dostajesz S13, a wjazdowe od strony Koniewic są w okolicach szopy (przed wiaduktem).
Mariusz1970:
Dzięki koledzy, miałem na tym semku ms2, ale ki diabeł mnie podkusił i zacząłem rozmyślać i dałem Sz.
Chociaż i tak dla mnie dziwna sprawa, że coś może być wyjazdowym, a w przeciwnym kierunku nie będzie wjazdowym.
EU07-457:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Chociaż i tak dla mnie dziwna sprawa, że coś może być wyjazdowym, a w przeciwnym kierunku nie będzie wjazdowym.
--- Koniec cytatu ---
Nie będzie wjazdowym, gdyż są to 2 oddzielne semafory. Jesteśmy z tego samego miasta. Przypatrz się na wjazdowe od strony Leśnej czy Maksymilianowa - są mniej więcej w połowie tej rampy, a wyjazdowe ze stacji masz na peronach.
Doktor M:
A ja dla odmiany mam nieco inny problem z trasą:
przy ładowaniu trasy pojawia mi się komunikat
Event1 "zmien_na_s1_wk_dla_et" does not exist.
Wersja symka - paczka Mariusza.
A poza tym, modernizacja Quarka świetna.
Mariusz1970:
Event
Event1 "zmien_na_s1_wk_dla_et" does not exist.
był w starym pliku quark281.scm, pewnie pobrałeś nowy scn, a pozostal u Ciebie z niewiadomo jakich przyczyn stary scm. Trzeba nadpisać te 2 pliki. Pobierz aktualizację jeszcze raz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej