Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Kolejna Wersja Kabniny ET22
|andy|:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---
A no mam maxa kabiny. Panowie jeszcze dzisiaj powinien ukazać się mały updejt do wersji. Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Jak to jest z przełącznikami pantografów? Nie powinny one "odskakiwać" po przełaczeniu, a opuszczanie nie powinno się odbywać przez wciśnięcie przycisku pod przełącznikiem do podnoszenia? Przynajmniej tak wynika z podpisów pod przełacznikami i przyciskami.
Nie wiem czy wystarczająco jasno objaśniłem o co mi chodzi, ale jestem po siedzeniu nad mikrobiologią więc nie wymagajcie żebym mówił logicznie ;)
A na poważnie - fajnie to zrobiliście. Dzięki i gratuluję.
PS. Tylko te lampki od czuwaka jakieś takie rozciągnięte...
Butchy_83:
--- Cytat: "|andy|" ---
PS. Tylko te lampki od czuwaka jakieś takie rozciągnięte...
--- Koniec cytatu ---
no właśnie jak już jesteśmy przy wybrzydzaniu;) czemu sie tak rozjezdzaja czuwakowe lampki? syrenowa dźwigienka nieruchoma? a tak poza tymi drobiazgami naprawde super robota, aż chce sie siegnac po te butelke z pulpitu żeby sie napić:]
MKaczy:
--- Cytat: "Butchy_83" ---no właśnie jak już jesteśmy przy wybrzydzaniu;) czemu sie tak rozjezdzaja czuwakowe lampki?
--- Koniec cytatu ---
No dobra zeby nie bylo na ZT... To moja wina, bo mi sie tak bardziej podobało. Ale widac ze trzeba bedzie zmienic;)
PS. W EN57 tez tak bylo, i nikt nie zwrócil uwagi:P
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "|andy|" ---
Jak to jest z przełącznikami pantografów? Nie powinny one "odskakiwać" po przełaczeniu, a opuszczanie nie powinno się odbywać przez wciśnięcie przycisku pod przełącznikiem do podnoszenia?
--- Koniec cytatu ---
Nie. Jeżeli patyk jest załączony to przełącznik pozostaje również załączony.
Pracujemy nad updejtem, który ukarze się dzisiaj na 100%, a w nim przewidujemy:
- kubek na kuchence
- wersje z osłonami przednich szyb
- kolek uniwersalny łączący przełączniki przyciemniania światel
- uruchomienie dźwigni sygnału dźwiękowego
Oczywiście dziękujemy rónież za słowa uznnaia jak i krytyki, od siebie dodam że kabina ta nie miała się udostępnić jednak po niejednej burzliwej i bardzo przemyślanej chwili postanowiliśmy wypuścić ją dla wszystkich.
defiler:
Dobra robota. Moglibyscie panowie, dodac jeszcze pare bajerow tj. Sufit, tyl kabiny ( drzwi do maszynowni, grzejniki itp. ). Wtedy to juz bylby full wypas.
Pozdrawiam
Maciek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej