Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Kolejna Wersja Kabniny ET22

<< < (2/17) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: "Butchy_83" ---
--- Cytat: "MKaczy" ---
Paczka:
http://www.sendspace.com/file/innvxn

--- Koniec cytatu ---

There are no free download slots available.

czy to juz tak na dobre nie ma slotów na tym sendspace czy po prostu trzeba odczekać aż ktoś se ściągnie i dopiero na nas przyjdzie kolej? na screenie kabinka wygląda całkiem apetycznie i coraz bardziej realnie:) pozdrawiam i czekam niecierpliwie az sie uda mi ja sciagnac;)

EDIT: ech chyba byłem zbyt niecierpliwy;) trzecia próba ściagniecia udana, biore sie za testowanie;)
--- Koniec cytatu ---

Teraz ja zasysam

EU07-457:
Panowie, naprawdę świetna robota - gratuluję!!! Jeśli mowa o pulpicie - bardzo fajnie czytelne podpisy pod przełącznikami. Można by jeszcze połączyć przyciemnianie reflektorów (w rzeczywistości prawie na każdej maszynie przełączniki przyciemniania są połączone razem - przeważnie jakimś drutem, no i to samo z przełącznikami piasecznicy i wentylatorów; to też się załącza jednocześnie). Kabina naprawdę klimatyczna... nic dodać nic ująć.

Profeta:
Tylko co z teksturą radia i wtyczką bez kabla i tekstury?? :)
Ogólnie świetna robota.
Pozdrawiam!

Akvin:

--- Cytat: "EU07-457" ---Panowie, naprawdę świetna robota - gratuluję!!! Jeśli mowa o pulpicie - bardzo fajnie czytelne podpisy pod przełącznikami.
--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się z Tobą... świetnie wykonane podpisy. Nareszcie ktoś o tym pomyślał.

Super... nareszcie kabina nabiera koloru. Bez szyb wyglądała strasznie ubogo. GRATULUJĘ

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "Český_Krtek" ---Nie wiem jak Ty to robisz... coraz piękniejsze. Masz MAXa kabiny?
--- Koniec cytatu ---

A no mam maxa kabiny. Panowie jeszcze dzisiaj powinien ukazać się mały updejt do wersji. Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej