Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Kolejna Wersja Kabniny ET22
EU07-457:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---
--- Cytat: "|andy|" ---
Jak to jest z przełącznikami pantografów? Nie powinny one "odskakiwać" po przełaczeniu, a opuszczanie nie powinno się odbywać przez wciśnięcie przycisku pod przełącznikiem do podnoszenia?
--- Koniec cytatu ---
Nie. Jeżeli patyk jest załączony to przełącznik pozostaje również załączony.
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie. Zależy od numeru ET22. Są ET22 (jest ich naprawdę sporo), gdzie przełącznikiem podnoszenia dajesz tylko impuls (tak jak przy WS), i przełącznik wraca do położenie zasadniczego (czyli jak przed załączeniem). Opuszczanie naturalnie "grzybkiem".
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "defiler" ---Dobra robota. Moglibyscie panowie, dodac jeszcze pare bajerow tj. Sufit, tyl kabiny ( drzwi do maszynowni, grzejniki itp. ). Wtedy to juz bylby full wypas.
--- Koniec cytatu ---
Wszystko to na pewno pojawi się w swoim czasie.
Obiecany update, a w nim:
- uruchomiona dźwignia sygnału dźwiękowego
- dodanie kołka uniwersalnego (po taśmie) łączącego przełączniki przyciemniania świateł
- dodanie kubka na kuchence
- poprawienie wyświetlania SHP
Dla tych, którzy mają już tego byka u siebie paczuszka:
http://www.icpnet.pl/~ekwador1/kabinabyk/up101006.zip
Uwaga!!! Jeżeli ktoś nie posiada jeszcze owej aktualizacji proszony jest o pobranie http://www.sendspace.com/file/innvxn i kolejno nadpisaniu powyższego update na nią.
Wszelkie głosy krytyki, oczekiwań i uznania mile widziane.
EP08_015:
Kabina naprawdę swietna. Gratuluje wytrwałości. Mimo to zauwazyłem 3 rzeczy nie tak a mianowicie - do poprawy tekstura radia i mikrofonu. Wtyczka od manipulatora nie oteksturowana no i brak kabla łączącego. No i nic nie znaczacy drobiazg - kubek do kawy nie ma dna jak mam pic kawę z niego? Ale tak na powaznie naprawdę podziwiam robote. Obyście nie zrezygnowali ani nie zniechęcili się. Co do radia mam jakieś fotki radiotelefonu z widoku bocznego/przedniego/tylnego a takze osobno mikrofonu. Mam foty bo mam to urzadzenie u siebie w pokoju. Podeslę jak chcecie.
Pozdrawiam.
Mariusz1970:
Dzięki serdeczne, kabina świetna. Dzięki za udostępnienie na forum i MKczemu za negocjacje. Tekstura et22-245.bmp trochę skaszaniona. Reflektor się przesuwa w momencie zapalania/zgaszania światła.
Pozdrawiam
Mariusz
EU07-457:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---
- dodanie kołka uniwersalnego (po taśmie) łączącego przełączniki przyciemniania świateł
--- Koniec cytatu ---
Ten "kołek uniwersalny" przydałby się jeszcze pomiędzy przełącznikami piasecznicy i wentylatorów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej