Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
UNOFF REV041006
PaPiK Cargo S.A:
--- Cytat: "Hunter" ---Dobra. Ja namieszałem :P Wyciągnij sobie fizę hamulców z 2004 roku, nadpisz to co jest aktualnie, ale zostaw sprężarkę, bo tam za rzadko się włącza. I zamień sqr na sqrt oraz pobaw się liczbami w PWSpeed :P
--- Koniec cytatu ---
Coz to oznacza gdzie to znalezc ?? prosze o odpowiedz bo napewno nie wszyscy wiedza o co chodzi. Wiec...
hunter:
To było do queuedzia żeby zrobił w kodzie to co napisałem :P
PaPiK Cargo S.A:
aha okej dzieki czyli wyjdzie nastepny upgrade do tego exe. Hamulec jest lepszy tylo dobrze by bylo zeby mozna bylo odluzowac sklad:)
queuedEU:
Czesc hunter :). Wiesz hamulce to mialem wyciagniete od yB zanim Ty pomyslales cobym ja to zrobil. a btw, nie zapomniales czasem ze jestes moim uczniem? ;). Niebawem upgrade.
Pozdrawiam.
firleju:
--- Cytat: "queuedEU" ---
Otoz moje przemyslenia na ten temat sa takie ze przyczyna takowej sytuaji byc moze jest zbyt szybkie liczenie kodu, chociaz to moze sie wydawac troche dziwne niektorym osoba, a gdy funkcje debugujace (zapisujace w miedzy czasie parametry do plikow) sa wlaczone, wiekszaja czas na policzenie tych niezbednych rzeczy. To tylko moja skromna teoria i pewnie spotka sie z krytyka co poniektorych.
--- Koniec cytatu ---
Może wystepuje wyścig? Posprawdzaj co wywołuje daną funkcję i sprawdź czy nie uruchamiana jest ona za wcześnie korzystając z nieaktualnych danych, albo próbując wykorzystać zajęte zasoby (np. uchwyt do funkcji wyświetlającej). Taka mała sugestia :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej