Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

UNOFF REV041006

<< < (8/17) > >>

hunter:

--- Cytat: "queuedEU" ---Czesc hunter :). Wiesz hamulce to mialem wyciagniete od yB zanim Ty pomyslales cobym ja to zrobil. a btw, nie zapomniales czasem ze jestes moim uczniem? ;). Niebawem upgrade.

Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---

Ale żem się uśmiał :D BTW. Co tam masz tak zaśmiecone w tym exe że to aż jeden mb ma? Aha, i pomyśl nad kiblem, bo gdy prędkość jest ustawiona na 0.1, to trzeba wyłączyć obwód i włączyć, żeby ruszyć. Ja akurat to gdzieś mam poprawione :P

EP08_015:
Co do kibla moze uda wam sie zrobic mozliwosc wyłaczenia EP z pelna obsluga hamulca pneumatycznego.

Krzysiek626:
Cóż mogę napisać?
Ładowanie scenerii i po kilku sekundach się wysypuje ledwo zdąże zobaczyć tory (bla bla bla nastąpił błąd.....)
Jeżeli już odpalę i się nie wysypie:
Pantograf nie opiera się o trakcję bo przelatuje przez trakcję.
NIe mogę ruszyć lokiem bo nie mogę zluzować wagonów.
Nawet jak podjądę do wagonów luzem to też lipa.
Lok podskakuje przynajmniej na metr w górę.
AI oczywiście nie radzi sobie, widziałem stojące bez celu suki i i EP09 inne też.
Jest taki kawałek w mocznikach misja brutta z dwoma siódemkami jedziemy z górki i co? Pociąg hamuje...... he he
Q nie wiem czemu tak jest, i co do tego mają wagony Z1 - to dlatego wziąłeś pod lupę exeka - bo w tym exe jest więcej zepsute niż poprawione.
No chyba że budujesz exe od zera
Exe odpalam przy wyłączonym debugmode!
Pozdrawiam

pudel:
spróbuj z włączonym debugmode i zobacz te miejsca jestem ciekaw rezultatów

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "queuedEU" ---Hehe Widze hunter ze twoje exp() niezle namieszalo - polowa forum narzeka na hamulce :)

--- Koniec cytatu ---

A co na Irc Mateu i ja o hamulcach mówilim? Są do dupy, a Wy żeśta ich użyli :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej