Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Realistyczna trasa kolei piaskowych

<< < (18/49) > >>

Żabek:

--- Cytat: "hejnal" ---O zdjecia taboru się nie można było ciebie doprosić czy zwykłych mostów.
--- Koniec cytatu ---

Bo czasami na przeszkodzie stają różne "siły wyższe" typu OCHRONA, która zamiast łapać grasujących tam złodzieji urządza sobie polowanie na ludzi z cyfrakiem. A drugie to że nie mam ochoty brnąć po kolana w błocie tudzież odpadach poprzemysłowych żeby strzelić parę fot. Wolę zaczekać aż wyschnie/zamarznie. A ani na jedno ani na drugie się nie zanosi. A co do tekstur - w Pomocy prosiłem o wykonanie wysięgników ze ZROBIONYCH ZDJĘĆ i tylko jeden ludek się zgłosił. Obaj wiemy że to nie Ty :)

hejnal:
Bo ja ci moge zrobic model nie teksture. No chyba że chodzi o tekstire do modelu który sam robie.

Co do ochrony to ona czycha tylko tam gdzie węgiel wożą. Idź tam gdzie nie ma tak cennych towarów. Zdjęcia taboru mozesz zrobić koło szopy. sporo ludzi tam foci.

Grzegorz KK:

--- Cytat: "hejnal" ---Bo ja ci moge zrobic model nie teksture. No chyba że chodzi o tekstire do modelu który sam robie.

Co do ochrony to ona czycha tylko tam gdzie węgiel wożą. Idź tam gdzie nie ma tak cennych towarów. Zdjęcia taboru mozesz zrobić koło szopy. sporo ludzi tam foci.
--- Koniec cytatu ---

Witam.
Tak to prawda koło szopy najlepiej się foci potwierdzam :) ja także  foce w Olsztynie pod szopa;) no i na stacji jeśli ktoś by chciał moge porobic zdjęcia na tekstury wybranych loków.:)
Pozdrawiam.

Żabek:

--- Cytat: "hejnal" ---Co do ochrony to ona czycha tylko tam gdzie węgiel wożą. Idź tam gdzie nie ma tak cennych towarów. Zdjęcia taboru mozesz zrobić koło szopy. sporo ludzi tam foci.
--- Koniec cytatu ---

No ale mostów pod szopę nie przeniosę :P A traf chce, że mosty są właśnie na trasie gdzie nosi się węgiel (w workach, wiadomo jak). To i ochrona tam jest :)

hejnal:
Poważnie? Myślałem że mosty są na końcu trasy i że węgla się tam nie wozi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej