Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Realistyczna trasa kolei piaskowych

<< < (17/49) > >>

hejnal:
Jesli "Szczakwę" to w "Szczakowie" wg mnie nieprawidłowo. Jeśli w "Szczakowej" to "Szczawkową" wg mnie prawidłowo.
Odpowiadając co do górki rozrządowej to nie jest ona w żaden sposób związana z Kolejami Piaskowymi mimo iż tak blisko się znajduje.

Żabek:

--- Cytat: "hejnal" ---Odpowiadając co do górki rozrządowej to nie jest ona w żaden sposób związana z Kolejami Piaskowymi mimo iż tak blisko się znajduje.
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Musiałem postawić grubą kreskę oddzielającą PKP i kolej piaskową, bo za dużo byłoby do zrobienia i nie wiem jaki komp by uciągnął scenerię giganta. Może będą pojawiały się patche jak komuś spodoba się sceneria i dodatki typu trasa Mysłowice - Szczakowa, czy Dąbrowa Górnicza. Ale pomalutku, pomalutku :)

hejnal:

--- Cytat: "Żabek" ---Na odzwierciedlanych przeze mnie trasach występują różne dziwolągi, których modeli nie spotkałem nigdy w symku (np. semafor świetlny jednokomorowy podający jedynie S1 albo SBL trzystawna bez górnej - zielonej komory).
--- Koniec cytatu ---

W końcu ją znalazłem. Najciemniej pod latarnią. Ostatni SBl przed stacją Szczakowa Południe od strony Północy :).

Żabek:
Mam pytanie - czy ktoś posiada model mostu samorozładowczego do rozładunku wagonów z piaskiem czy będę musiał sam sobie poradzić?
Pozdro
Damian

hejnal:
Widziałem te modele do Trainza. Można je gdzieś sciągnąć.
Do Maszyny to chuba trza je dopiero zrobić. Który most chcesz? zrobisz zdjęcia na tekstury? O zdjecia taboru się nie można było ciebie doprosić czy zwykłych mostów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej