Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Realistyczna trasa kolei piaskowych
Żabek:
Bardzo bym prosił o zapoznanie się z tym wątkiem: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,7638.msg79256.html#msg79256 jako kontynuacją próśb o pomoc :)
Żabek:
Witam!
Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone umieszczanie dwoch postow jeden po drugim, ale tyczą one innych spraw :)
W związku z tym, że co raz więce osób pyta po co są te rolki na bokach wagonów (15W, 401V) wykorzystywanych w scenerii, postanowiłem odpowiedzieć w najlepszy znany mi sposób :P Przy okazji zaprezentuję co owe wagony potrafią (wagony potrafią ale exe niestety jeszcze nie, mam nadzieję, że ulegnie to zmianie ale to nie moja broszka 8) ). Klik na skrina poniżej i po chwili oczekiwania wszystko stanie się jasne ;D
Niestety to tylko animacja w 3ds. Z powodu niewystarczającej mocy obliczeniowej nie ma animacji wysypująego sie piasku ale myślę, iż idea została zachowana :)
Pozdro
Damian
RooteK:
Bardzo fajnie pokazany rozładunek na moście podsadzkowym 8)
dres88:
Witam. Ja mam natomiast inny problem a mianowicie podczas ładowania traski PMPPW ładowanie zatrzymuje się na Ground init OK i wywala mnie do windowsa. Dodam, że w pliku scn pozamieniałem wagony i loki na te, które posiadam i dalej nic. Proszę o pomoc.
Szociu:
--- Cytat: dres88 w 24 Lipca 2008, 18:54:56 ---Witam. Ja mam natomiast inny problem a mianowicie podczas ładowania traski PMPPW ładowanie zatrzymuje się na Ground init OK i wywala mnie do windowsa. Dodam, że w pliku scn pozamieniałem wagony i loki na te, które posiadam i dalej nic. Proszę o pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Pokaż log z ładowania się symulatora, wtedy postaram Ci się pomóc.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej