Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Realistyczna trasa kolei piaskowych

<< < (30/49) > >>

Żabek:
Witam!

Ostatnio w wątku mało się dzieje i nadszedł czas, aby to zmienić :D A jako, że w dacie trzy siódemki, to i wiadomość mam dobrą, jak na ten dzień przystało. Niniejszym ukazuje się wersja beta scenerii kolei piaskowej!
Powodów jest jeden - muszę trochę odpocząć, bo mam wrażenie, że projekt zaczyna mnie przerastać :/
Wiem, że trasa ma masę niedoróbek. Wiem też, że miejscami fps jest fatalny. Wiem również ile pracy trzeba jeszcze włożyć w scenerię, żeby wyglądała jak należy.

Jako, że jest to wersja 'bardzo beta', do prowadzenia są tylko trzy pociągi, z których polecam EN57-402, gdyż jako jedyny jedzie on oryginalną swoją trasą. Pozostałe składy (byk+eaosy) wstawione są dla ściemy, żeby były. W rzeczywistości takich składów nie było.

To tyle tytułem wstępu.
Acha: Vmax=40km/h, na stacjach 15km/h.
Oto link: http://www.sendspace.com/file/jhre3g.
Można przesyłać uwagi na PW, ale nie typu 'Nie ma słupa/odciągu' itp.

Pozdrawiam i miłej jazdy :D
Żabek

prof_klos:
Faktycznie miejscami, robi się pokaz slajdów, ale kurczę no - jakby nie wiedział co to za trasa - od razu zgadłbym, że to jakaś przemysłowa okolica.
Co to oznacza?
Klimat jest niesamowity!
I to jest w trasach najważniejsze!
Ciekawe są modele mostów itp.
Ogółem - gratuluję dobrej roboty!

Charlie89:
Ufff.. no trasa jest ogromna i posiada olbrzymi potencjał. U mnie w tym "leśnym" odcinku było 18 FPS więc nie jest tak źle:P A najbardziej spodobały mi się modele na trasie zwłaszcza linie wysokiego napięcia!!

REWIZOR:
Żabek zupełnie niepotrzebne Twoje obawy. Rzeczywiście jak piszesz jest kilka rzeczy do poprawy, nieważne wszak to wersja BETA. Mam nadzieje iż tak jak ja, żaden z forumowiczów nie będzie tutaj się rozpisywał o błędach czy niedoróbkach ( bo Żabek o tym wie ) tylko pochwali za kawał czasu poświęcony stworzeniu tej scenerii. Mnie sie bardzo podoba, ponadto kiedyś całkiem niedaleko tam mieszkałem i mam miłe wspomnienia z okolicznych terenów zalesionych ;).

Grand:
No i d. blada bo link nie dziala, nie pojezdze sobie :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej