Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Realistyczna trasa kolei piaskowych
Żabek:
Panie i Panowie!
:D
Mam zaszczyt zaprezentować pierwszy w symulatorze most podsadzkowy mojego autorstwa!
Jest to model o tyle ważny o ile kluczowy w tej scenerii. A poza tym to mój pierwszy model z czego jestem bardzo dumny :)
Pozdrawiam
Damian
PS. Przepraszam tych, którzy pomyśleli że ukazuje się beta scenerii... Cierpliwości, cierpliwości. Jak widać prace postępują :)
Krzysiek626:
Most jak najbardziej, byłem też obejrzeć galerię. Trzymam kciuki za skończenie scenerii.
Helmutt:
Teraz jeszcze tylko specjalistyczne wagony "rolkowe" zrobić i będzie się można bawić w wyładowywanie tych tam kamieni czy czegoś.
RooteK:
No no. Świetny ten most podsadzkowy :) Mam nadzieję, że nie przycina mocno grafy ;)
Żabek:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---No no. Świetny ten most podsadzkowy :) Mam nadzieję, że nie przycina mocno grafy ;)
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie powinien. Mosty są zlokalizowane w obszarach, gdzie nie ma za dużo do rysowania - na bocznicach kopalnianych (Staszic, Szyb Wschodni - KWK "NM"), wzdłuż szlaków (Kazimierz, Upadowa) czy w rejonie stacji (Wyskoi Brzeg na JCC).
A co do wagonów rolkowych do przewozu piasku to otrzymałem zapewnienia od jednego z kolegów, że wagon jest, tylko wymaga drobnych poprawek (dot. wagonu 401Vc, raczej nie ma wagonów 22W).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej