Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!

<< < (19/30) > >>

Akvin:

--- Cytat: "zbych" ---
Nastepnie otwieramy program ściągający,polecam DAP-8 i w oknie + dadaj/nowy adres URL...wklejamy wczesniej  zaznaczony,klikamy uruchom i juz nam ściąga,tym sposobem wszystkie pliki ze wszystkich serwerow!!!
--- Koniec cytatu ---

lub wklejamy skopiowany link jako nowy adres w nowej karcie.

amator:
Wielkie dzięki, sposób działa nawet pod standardowy menedżer pobierania plików firefoxa ;)

Dodano po 13 minutach:

Jakie wpisy dodać do dynamic.dat? Chyba, że gdzieś ominąłem to mnie poprawcie.

Profeta:

--- Cytat: "amator" ---Wielkie dzięki, sposób działa nawet pod standardowy menedżer pobierania plików firefoxa ;)

Dodano po 13 minutach:

Jakie wpisy dodać do dynamic.dat? Chyba, że gdzieś ominąłem to mnie poprawcie.
--- Koniec cytatu ---

Dla wagonów chyba nie jest konieczne aby dawać wpisy w dynamic.dat. Jak będą podpięte pod lokomotywę to się wyświetlą w start.exe.

zbych:
Jezeli chciałbys postawie np. na bocznicy jako dekor.

4L
4L
0

4L_open1      
4L_open1
0

Lgjs_container
Lgjs_container
0

Shmms_empty
Shmms_empty
0

Shmms_wires4
Shmms_wires4
0

daak
daak
0
tylko wpisz je recznie bo po wklejeniu Start exe nie chce ich widziec ,
przynajmniej u mnie..??? nie wiem dlaczego..?
Pozdrawiam..

amator:
Wagony odpalone a ja zaszokowany :o Wielki podziw dla queueda naprawdę fantastyczne wykonanie. Mam nadzieję, że autor się nie obrazi jak wstawię sobie jego dzieło w swój avatar ;)

Dodano po 1 godzinach 36 minutach:

http://img159.imageshack.us/img159/5214/schowekfu4.jpg

Jak widać tekstury z 4 wagonów się nie wczytują. Wpis do scn mam raczej prawidłowy bo trudno o zbieg okoliczności żebym się pomylił w danym typie wagonów. Teksturki, które się nie wczytują to [od końca] "cristalp" i "cocacola1" [w parach]. Jak coś podaje wpis do scn:

--- Cytuj ---node -1 0 505120-00256-3 dynamic PKP\4l 4l_cocacola1 4l 0.0 connected 3 0  enddynamic
node -1 0 505120-00256-3 dynamic PKP\4l 4l_cocacola1 4l 0.0 connected 3 0  enddynamic
node -1 0 505120-00256-3 dynamic PKP\4l 4l_cocacola2 4l 0.0 connected 3 0  enddynamic
node -1 0 505120-00256-3 dynamic PKP\4l 4l_cristalp 4l 0.0 connected 3 0  enddynamic
node -1 0 505120-00256-3 dynamic PKP\4l 4l_cristalp 4l 0.0 connected 3 0  enddynamic
--- Koniec cytatu ---

Reszta tekstur się wczytuje tylko z tymi mam problem. Co jest źle?

Dodano po 2 minutach:

Dodam, że te [kontenery mniej] wagony strasznie zżerają fpsy ale coś za coś :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej