Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!

(1/30) > >>

queuedEU:
Czw Lip 20, 2006 00:44:

Re. Posiadam zaszczyt przedstawic w sposob wizualny efekt sowjej heroicznej, ciezkiej? ;) pracy jaka jest spawanie wszelkiej masci wagonow towarowych jak i pasazerskich.
Tabor prawdopodobnie bedzie udostepniony aczkolwiek nie obiecuje niczego, natomiast przewidziana jest mozliwosc wymiany modelami, o ile beda na poziomie oczywiscie.

Proponuje, aby kazdy zainteresowany sprobowal swoich sil w modelowaniu taboru. W zasadzie jeden wagon to 8 godzin z maxem, a wiec nie duzo. Macie limit 50.000 poly ;].
Modele z wozkami teksturowymi definitywnie odpadaja. Minimalna ilosc poly dla wagonu z wozkami 25TN -8000. To wszystko.
http://www.members.lycos.co.uk/symek/

Patrykos:
Hmm ładne wagoniki :-))) Tylko coś się skopało bo jak się daje pobierz i klika prawym przyciskiem i zapisz  jako to ściąga ale 0 b ... jakiś tu problem a  inne wagony nawet ściągać nie chce tylko pisze że nie może ściągnąć tego a tego .

Czomo:
Powiem jedno bardzo ładnie wykonałeś te wagony wnętrze to w ogóle jest konkretnie wykonane. Widać że włożyłeś w ten model dużo pracy.
Jeszcze nie ściągałem ale opierałem się na screen-ach. Jak ściągne to przetestuje wagonik.

No tak sprawdzałem jest ten sam problem choć próbowałem na różne sposoby chyba 100 razy jest jakiś błąd :(

Patrykos:
@queuedEU przyłanczam się do kolegi @Czomo wagony sa bardzo ładne i każdy kto je zobaczy zaraz się napala żeby je ściągnąć a tu zonk ! :)) i zaraz wielkie rozczarowanie. Proponuje zamiast pobierz dać takie coś jak link i tam będzie normalny link do tego wagony np. nie z lycosa tylko z rapidshare żeby każdy ściągnął a tam jest limit do 100 mb :)).

Pozdrawiam Patrykos

Akvin:

--- Cytat: "queuedEU" ---Tabor prawdopodobnie bedzie udostepniony aczkolwiek nie obiecuje niczego, natomiast przewidziana jest mozliwosc wymiany modelami, o ile beda na poziomie oczywiscie.
--- Koniec cytatu ---

Co wy chcecie ściągać? Jeżeli dobrze rozumiem autor wyraźnie sugeruje że narazie możecie polizać szybkę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej