Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!

<< < (18/30) > >>

queuedEU:
Witam. Dzis nie przewisuje zadnej paczki, niemniej jednak dane Wam bedzie przez kilka dni obserwowac proces powstawania cysterny Zaes.
Mam nadzieje ze 'tutorial' sie spodoba ;)

http://www.members.lycos.co.uk/et221167/wag/screens/zaes/

Dodano po 11 minutach:

Rendery... ktore ziscilem przed Waszymi wylizanymi monitorami :> ....
zostaly wykonane okolo po czterech godzinach prac.
Najtrudniejszym elementem bylo wyprofilowanie zbiornika...
Po zakonczeniu pomostu, spawanie powinno nabrac wiekszego tempa
by znowu zwolnic na mapowaniu textur. przewidziany czas zakonczeina hmm 12 godzin roboczych...

pozdro 424

Kozi:
ja nie lize monitora ;) szkoda go brudzić ;) ale to co ty robisz to przechodzi ludzkie pojęcie. Mam niektóre twoje dzieła juz od bardzo dawna i powiem ze nadal mi sie podobaja. Fajnie jak beda jakieś loki. Wiem ze robiles EU11 ale była troche nie wykonczona poprawiales ja? czy nadal taka jest jak byla circa rok temu?

queuedEU:
Nom - nadal jest w stanie jak wczesniej... to bylo porwanie sie z asfem na 3000 ton ;).... ale... kieduedys o ile ktos nie bedzie pierwszy.. mooooze dokoncze..

ps. Zaes - 30%

amator:
Mógłby ktoś wrzucić te wagoniki na rapidshare? Bo z lycosa nie idzie u mnie jak sćiągnąć. Byłbym baaardzo wdzięczny ;)

zbych:

--- Cytat: "amator" ---Mógłby ktoś wrzucić te wagoniki na rapidshare? Bo z lycosa nie idzie u mnie jak sćiągnąć. Byłbym baaardzo wdzięczny ;)
--- Koniec cytatu ---

Sposob na sciąganie plików m.in. z..lycosa szczególnie jezeli ktos uzywa OPERY lub innych niz IE>>

Klikamy na link gdy sie otworzy zaznaczamy adres pliku ten na >czerwono<, (np.http://members.lycos.co.uk/et221167/wag/shmms.rar ) klikamy kopiuj.
Nastepnie otwieramy program ściągający,polecam DAP-8 i w oknie + dadaj/nowy adres URL...wklejamy wczesniej  zaznaczony,klikamy uruchom i juz nam ściąga,tym sposobem wszystkie pliki ze wszystkich serwerow!!!
Pozdrawiam..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej