Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!

<< < (15/30) > >>

zbych:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---
--- Cytat: "Patrykos" ---Chciałbym ogłosić że archiwum z wagonem Lgjs jest uszkodzone i ściąga 1,5 M a nie 1,6M
--- Koniec cytatu ---

A ja zapewniam Cię że nie jest uszkodzone! Ma 1 675 416 bajtów i tak trzeba to podawać.
Win rar daje taki komunikat ale wszystko jest ok.
--- Koniec cytatu ---

To jest nie do konca prawda>>
W poczce brakuje jednego pliku:
...Load_gray.bmp.  i dlatego RAR pokazuje bład!
ale nie przeszkadza to w uruchomieniu reszty...
Pozdrawiam..

Krzysiek626:
Prawda, brakuje po wypakowaniu jednej tekstury tego wagonu. Nie sprawdziłem do końca wszystkiego:(

queuedEU:
Siemanko Heretycy!
Dzisiejszy dzien to kompletnie cesky film, i pewnie wielu z Was nie bedzie wiedzialo oso chozi...
No coz, sam do konca tego nie wiem, ale bardzo wierze w to ze o dobra zabawe, czy tak? :>

http://www.members.lycos.co.uk/et221167/wag/

I tym oto skromnym, queuedowym akcentem wypuszam kolejny tabor z wloclawskiego ZT... Sa to:

a: wagon roboczy typu Daa
b: otwarta wersja wagonu Shimms
c: platforma Rs

ps. prosze o mniej narzekania - jezeli brakuje jakiejs textury to prawdopodobnie dlatego ze nie zdecydowalem sie na jej udostepnienie, a ze przykladowy node poszedl to inna bajka :)

Dodano po 1 minutach:

poprawka: Rs bedzie pozniej .....

Dodano po 1 minutach:

uwaga: Daa-k - wozki beda niebawem oteksturowane

Krzysiek626:
Tak wygląda w scenerii:

Teraz jako dekoracja.

queuedEU:
no... jak w bajce, tylko gdzie sa krzaki, ktore by zaslonily te paskudne wozki? :/ .....

Dodano po 10 minutach:

prosze o zwrocenie uwagi na to ze moznateksturowo dac koncowki z tylu lub przodu... teraz.. zaraz... zaszczyt bede mial zlecic osobie kompetentnej misje, ktora polegac bedzie na:

znalezieniu w necie zdjec na teksture, oraz schematu badz modelu wagonu
przedstawionego na nich. Model oczywiscie w formacie .s, co bedzie sprawdzianem moich umiejetnosci.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej