Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!

<< < (14/30) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: "Patrykos" ---Chciałbym ogłosić że archiwum z wagonem Lgjs jest uszkodzone i ściąga 1,5 M a nie 1,6M
--- Koniec cytatu ---

A ja zapewniam Cię że nie jest uszkodzone! Ma 1 675 416 bajtów i tak trzeba to podawać.
Win rar daje taki komunikat ale wszystko jest ok.

tusik:
Witam wszystkich!
   Bardzo zmartwily mnie zarzuty skierowane pod adresem mojego przyjaciela QueuedaEU. Powiem krotko.... Mialem ogromna przyjemnosc ogladac proces tworczy w 'ZT Wloclawek - moment, kiedy to nowe wagony wyjezdzaly z Queuedowych hal by ujrzec MaSZynowe scenerie. Malo tego! W maju/czerwcu 2005 roku dostalem wiekszosc publikowanego obecnie taboru celem testow. Wtedy jeszcze wozki byly plaskie, teksturowane, ale mi to nie przeszkadzalo.... wagony i tak sa piekne. Przez rok czasu - systematycznie kontaktowalem sie z QeueudemEU a tematem naszych rozmow byly m.in. WAGONY. Przedstawialem mu swoje spostrzezenia, zauwazone bugi etc. oraz sugerowalem co moznaby jeszcze zrobic. Od roku NIE WYOBRAZAM sobie jakiejkolwiek scenerii bez Queuedowgo taboru. Mam nawet EU11 w Jelitkowie na torze postojowym.. heh, a na wezlowych stacjach stoja sklady ratunkowe itp.(w tym wspomniany dzwig, nad ktorym autor przesiedzial wiele nocy i dni) . Lubie tez popatrzec z loka na stojaca sobie "gdzies w krzakach" drezynke WM15... mniejsza....
Fakt faktem - czesc tekstur pochodzi z MSTS i innych zrodel. Ale modele sa w 100% Queuedowe. Ten tabor powstal w wyniku setek godzin (jak nie wiecej..) ciezkiej pracy QueuedaEU. Wiem osobiscie ile nocek mu to zajelo. I jestem _bardzo_ wdzieczny za to co otrzymalem w wyniku tej pracy. Gratuluje Ci QueuedEU! I zycze dalszych sukcesow w pracy tworczej!!! :)
Osobiscie poprosilem QueuedaEU o wagony Fads/Falns i przekazalem swoje 'wytyczne' - jesli mozna tak powiedziec. Czekam niecierpliwie ale jestem przekonany ze proces tworczy juz trwa. W tym przypadku bedzie to dla mnie ogromny prezent...  stad chyba wynika tajemnica autora wzgledem mojej osoby :P hehe. Czekam, czekam QueuedzieEU.. caly czas. :)
Obecnie nie wiem jaki jest postep prac. Nie wnikam w to... ale skoro rok temu bylo tyle wagonow... to ile teraz ich stoi na 'queuedowym zakladzie?'. Za rok pewnie znowu nastapi przelom i moze wtedy przyzwyczaicie sie do specyficznej natury.... QueuedaEU. Jako ciekowostke powiem Wam o istniejacyh modelach osobowych wagonow rosyjskich ktore za jakis czas pewnie tez ujrza swiatlo dzienne. Nieliczylbym jednak na wagony kolei amerykanskich bo... dosc znaczaco przekraczaja one skrajnie ;p i nikt ich nie dopusci do MaSZynowego ruchu....;p ale zaufajcie... dosc zabawnie wyglada kochana EU07 z taborem USA na haku........ :D.
Pozdrawiam! :)

defiler:
EU04... szczena opada....
Chcialbym ujrzeć byka, w tak mistrzowskim wykonaniu:)
Pozdro

Krzysiek626:
Był taki moment że zwątpiłem., pisałem już o tym. Bo ileż to razy obiecywano i chwalono się modelami trasami i innymi cudami? Ileż to tras zaczęto (?) i nie skończono. Po obejrzeniu stronki Q przyznaję że zacząłem szukać po necie. Za nim co kolwiek znalazłem ukazał się pierwszy wagon. A teraz jestem pełen podziwu. Za to że autor postanowił podzielić się z nami swoją pracą. Że nie kisi ją w czeluściach swojego dysku. Także za dyskrecję, bo to ona jest gównym powodem niedowierzeń i wątpliwości a także zaskoczenia. Odniosłem też nieodparte wrażenie że nie wszystkim może się podobać ukazywanie tych modeli. I to też jestem w stanie zrozumieć. Napiszę jeszcze tak: zgoda i wspólne działanie daje wiele, ale dobrze jest też sobie nie przeszkadzać.

A teraz jedyny dyskomfort, to moja niewiedza która nie pozwala na robienie czegoś podobnego. Także po to aby się z Wami podzielić.

Kozi:
Ciekawe czy ta EU11 to wersja która kiedys była na starym ftp-ie Q czy już poprawiona. Tak samo z Pociągiem Ratunkowym (zwłaszcza EDK80).

A ja tak zapytam jak z lokami? Co z SM30?

PS. Jak dla mnie to obecne modele lgjs i 4L nie różnią się od tych starych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej