Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!
queuedEU:
re, zw
Czomo:
....to ja nic nie rozumiem o co tu chodzi wagony okej ale czyje to z reszt± fajnie się z nimi jeĽdzi......
queuedEU:
--- Cytat: "Český_Krtek" --- ... <CUT>...
Hmm... nie wiem jak to czytać, zrozumieć... traktuje to jako "jaki¶ atak"(nie wiem jak to uj±ć... nie czytać tego dosłownie)... no więc...
Tutaj się z Tob± nie zgodzę: Kto¶, kto do tej pory na forum nie wydał ani jednego modelu, o nic nie pytał, teraz pokazuje profesjonalne wykonanie.
Otóż nie powiedziałbym że nie wydał na forum ani jednego modelu, bo już był link do Jego FTP z mnóstwem modeli (Była tam nawet paczka żeby grać w Q2 [Quake nie QueuedEU ] ). Widocznie może za krótko na forum siedzisz. Ja swojego czasu sporo rozmawiałem z Q na gg, pokazywał mi screeny różnych modeli, nawet z niczego zrobił bardzo dobre wnętrze kuszetki... Więc proszę tutaj nie mówić że "nie wykonał ani jednego modelu". Pozdrawiam.
Peace! ... <CUT> ...
--- Koniec cytatu ---
Ooo Vamipir_EU, dodalem Cie do listy osob inteligentnych ;)...
przypomniij mi tylko co tam wypuszczalem poza masa modeli statycznych, czy to byl moze SA105+SA109? ale mniejsza.....:)
Dodano po 2 minutach:
... przechadzac do rekoczynow, majac 30 minut do polnocy wydaje mi sie ze sie sppoznie, zwlaszcza, ze sa problemy z polaczeniem z FTP :/, zw ....
Akvin:
--- Cytat: "queuedEU" ---... przechadzac do rekoczynow, majac 30 minut do polnocy wydaje mi sie ze sie sppoznie, zwlaszcza, ze sa problemy z polaczeniem z FTP :/, zw ....
--- Koniec cytatu ---
Nikt ci nie wypomni jeżeli pocelebrujesz jeszcze trochę t± chwilę premiery...
queuedEU:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---
--- Cytuj ---Mariusz moze Q nalezy do osob ktore lubia zaskakiwac.....
--- Koniec cytatu ---
Nie może tylko to pewnik :)
Pozdrawiam
Mariusz
--- Koniec cytatu ---
=), jeszcze bedzie czas na udowadnianie, a teraz zaraz.....
Dodano po 28 minutach:
Prosze panstwa, panie i panowie, szanowna publicznosci zgromadzana przed scena na ktorej nie pierwszy raz staje mi.... grrrr... na ktorej mam zaszczyt stanac... ;]...
Dzis dane jest mi dostapic zaszczytu przedstawic Wam pojazd-wagon,
mrozacy swoim wnetrzem Wasze nieposkromnione FPS'y ...
Wagon Ibces (4L/202L)... tutaj naleza sie podziekowania dla EP08-015 a takze ET22-1167, bo w jakims stopniu napewno sie przyczynili do powstania ... czyli niegdys czesto spotykane na PKP chlodnie/grzejnie, charakteryzujace sie krecacymi wentylatorami na dachu, dzis wlasnie, jego pamiec uczczona zostanie osadzeniem go w wirtualnej sieci PKP, jaka jest symulator MaSzyna. Dostarczam go w dwoch wersjach - zamknietej oraz 'rampowej' - z otwartmi wrotami.
http://www.members.lycos.co.uk/et221167/wag/4L.rar
pozdro dla wszystkich widzacych wszedzie liczbe 424
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej