Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!
Bart:
Nie było moim celem niszczyć Ci reputacji :). Poprostu kliknełem w Twojego linka i co? zobaczyłem UZ którego ściągnełes z mstsa - już w szczegóły nie wchodzilem - że dodane zostały jakieś srubki itp. Dlatego pomyślałem ze skoro tego przemycasz to kolejne pewnie też :). No ale jak twierdzisz ze zrobiłes je sam to zwracam honor - kawał dobrej roboty. :)
BTW jak chcesz poprawić reputację to zrób coś do cholery z tą stroną bo to koszmar jest :P.
Co do szczegółów to radził bym nie przesadzać. No chyba że ktos woli piękny tabor z każdym nitem i tylko po kilka wagonów na scenerii. A co wtedy z większymi stacjami gdzie spotkać można po 100 i więcej wagonów? :)
Krzysiek626:
postawiłem chłodnie na ten upał; pomogą czy nie?
taki wpis do scenerii:
node -1 0 505320-44331-1 dynamic PKP\4L 4L_euroice 4L 0.0 nobody 3 0 enddynamic
Gadzina:
Wagon swietny. Dobrze że jest po pare tekstur to chociaż skład można zróźnicowany zrobic ... teraz tylko czekac na scenerie w której będzie fabryka milki :D . Nie wiem czemu ale w Twoich wagonach nie chcą kręcić mi się koła. Czyżby jakieś błędy we wpisach ?
Pozdrawiam i czekam na nastepne. :)
gadzina
Krzysiek626:
koła się obracają.
może próbujesz ruszyć ale niedokładnie wyluzowałeś skład?
jak dam z 500A to jestem wstanie pociągnąć te wagony i koła stoją w miejscu ( nie obracają się) dopóki hamulec całkiem nie puści.
queuedEU:
Re.
Wkrotce dorzuce reszte tekstur. Tymczasem oczekuje od Was texturepackow do nich i ewentualnie screendumpow z porzadnych scenerii.
Na ten czas to by tyle bylo, do zobacznie pozniej. Cya.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej