Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!

<< < (7/30) > >>

Bart:
Q do cholery!
Napisz skąd te wagony ściągnełeś żeby nikt nie pomyślał ze jesteś ich autorem!. O ile dobrze pamiętam (na przykładzie pasażerskiego UZ)zrobiłeś tylko mapowanie bo konwert msts-->max go nie robi.
Zrób coś z tą Twoją cholerną bałaganiarską stroną - tam więcej nie działa niż działa.

Druga sprawa to nie ustalaj jakiś wyssanych z palca limitów polygonow. Panowie! chcecie jeździć czy na pojedynczym torze tabor oglądać?

Podpadłeś Q i to bardzo.

Mariusz1970:

--- Cytuj ---Napisz skąd te wagony ściągnełeś żeby nikt nie pomyślał ze jesteś ich autorem!.
--- Koniec cytatu ---

No jak tak właśnie pomyślałem, ale z drugiej strony coś mi tu śmierdziało. Jak przyglądałem się tym wagonom i dźwigowi, to pomyślałem sobie, że musi to być zrobione przez profesjonalistów, tam nawet cienie są. Po raz kolejny okazało się, że cudów nie ma. Ktoś, kto do tej pory na forum nie wydał ani jednego modelu, o nic nie pytał, teraz pokazuje profesjonalne wykonanie. Widać jaką ewolucję przechodzili twórcy taboru. Nikt z nich od razu nie wydał przepięknych wagoników czy loków. Mam również świadomość, że jest coraz więcej narzędzi pozwalających na export/import Maszyna/Cośtam i czasami jest to wykorzystywane.
Sprawa techniczna: nie wiem ile fps miałbym składzie utworzonym na tych EAOSach, ale podejrzewam, że wyglądałoby to nieciekawie. Do MaSzyny musi gdzieś być to wywarzone.

Pozdrawiam
Mariusz

EP08_015:
Szkoda ze nie widzieliście EU04. Ten model był lub jest robiony od postaw, a nie pamietam by w jakiej kolwiek symulacji była EU04. Model na chwilę obecną wykorzystuje teksturę z moich zdjęć EU20. Na moje jest jakies prawdopodobieństwo że Q robi sam. Uwielbiam loki stare i zabytkowe ale EU04 sie raczej nie doczekam. Zbyt duza szczegułowośc jest chodzby wózka.

Czomo:
Teraz to nikt nie wie czy to z "obcego" symulatora czy facet naprawde siedzi po 24h przy kompie i naprawde się stara noooo ale to już kwestia tych którzy zawsze jakieś plagiaty czy podróby znajdą.
Jestem myśli i to dobrej że kolega modelarz naprawde się postarał.

Bart:
Nietwierdze że Q nie zrobił nic sam. Widziałem że się sporo nauczył. Najbardziej w Q boli mnie jego bałaganiarstwo - co można zobaczyć po stronie jaką zrobił. W każdym razie UZ możecie znaleźć tu:

http://www.trainsim.ru/index.php?action=download&category=63&game=1

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej