Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!
Profeta:
A kiedy będą dostępne modele chłodziarko - zamrażarek? Chętenie bym się wymienił za pralkę lub odkurzacz.
Powiedzcie mi czemu przez cały czas dokonuje się wymiana w drugim obiegu a do symka nic nie trafia?
Akvin:
--- Cytat: "Profeta" ---A kiedy będą dostępne modele chłodziarko - zamrażarek? Chętenie bym się wymienił za pralkę lub odkurzacz.
Powiedzcie mi czemu przez cały czas dokonuje się wymiana w drugim obiegu a do symka nic nie trafia?
--- Koniec cytatu ---
Profeta!!! Za pralkę POLAR Diana-65 dam ci KnePoChłoDioCha... kożystaj póki możesz, bo to last minute. Machniom?
PS... tylko sie nie wygadaj przed innymi bo też będą chcieli.
Krzysiek626:
--- Cytat: "Profeta" ---A kiedy będą dostępne modele chłodziarko - zamrażarek? Chętenie bym się wymienił za pralkę lub odkurzacz.
--- Koniec cytatu ---
1 Tak jest bardziej ekscytująco?
2 Dobrze że łapownictwa nie ma?
Ja mam pytanie czy do tych pięknych wagonów znajdzie się równie piękny lok.
Drugie pytanie to jak taki tabor wpływa na ilość FPSów ?
Modele piękne, tylko czy nie za bardzo ciężkie dla staruszka Symka?. (chodzi mi o ilość danych do przetworzenia)
Kozi:
Symek to mocno odczuwa. Przynajmniej u mnie.
EP08_015:
--- Cytuj ---natomiast przewidziana jest mozliwosc wymiany modelami, o ile beda na poziomie oczywiscie.
--- Koniec cytatu ---
No niezle "coś za coś" Normalnie rozpiera radośc tych wszystkich którzy nie potrafia nic robic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej