Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

SU45-190 (ET22)

<< < (5/5)

Mariusz1970:
Nie, nie uraziłeś mnie, a zdanie prędzej czy później zmienisz, zobaczysz.
i to naprawde już EOT z mojej strony, niech się dzieje wola nieba.

andrev1989:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Nie, nie uraziłeś mnie, a zdanie prędzej czy później zmienisz, zobaczysz.
i to naprawde już EOT z mojej strony, niech się dzieje wola nieba.
--- Koniec cytatu ---

Przecież ja nie mówię, że ten lok jest SUPER!!, nawet lepszy od oryginalnego, ja tylko powiedziałem, że jeżeli nie potrafię modelować to muszę się cieszyć z tego co mam. Nie będę tym fiaciorem jeździł na okrągło taka jest prawda, elektryczne lokomotywy z kabinami, fizyką, dźwiękami itd. są oczywiście o niebo lepsze od tego "spalinowego" loka, od czegoś trzeba zacząć, ja tylko czekam, aż ktoś zechce i uduskonali model lokomotywy spalinowej, wiem że pracujecie nad tym, ale zanim będą takie loki to raz czy dwa można się przejechać. Oczywiście te rozumujcie tego posta jako zmiana mojego zdania, tylko jako jego uzupełnienie.

Pozdrawiam i pragnę zakończenia tej kłótni.

kwasny1410:

--- Cytat: "andrev1989" ---
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Przepraszam za porównanie, ale to tak jakbym miał wybór kochać się z kobietą (eu), czy z kukłą (ta su) to taka mniej więcej różnica. Żeby nie było, nie kochałem się z kukłą, ale potrafie sobie to wyobrazić:)
--- Koniec cytatu ---

Odnośnie coraz barwniejszych porównań, to jeżeli ta kobieta jest chora ( nie będę wymieniał choroby ale wiecie o co chodzi...) [to jest brak trakcji na niektórych sceneriach] przepraszam za to porównanie, może być niesmaczne, ale skoro ktoś już zaczął o tym mówić...
--- Koniec cytatu ---

Od razu widać różnicę wiekiu autorów tych dwóch postów. Mariusz, podzielam twoje zdanie. Według mnie porównanie jest trafne. Dokładam kolejne barwne porównanie, wegług mnie: mając wybór kukła - chora kobieta, poszukałbym innej kobiety poprostu. Czyli poczekam aż kukła naprawdę ozyje i stanie się kobietą z krwi i kości. Myślę, że kolega Mariusz zgodzi się moim barwnym porównaniem.

andrev1989:

--- Cytat: "kwasny1410" ---
--- Cytat: "andrev1989" ---
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Przepraszam za porównanie, ale to tak jakbym miał wybór kochać się z kobietą (eu), czy z kukłą (ta su) to taka mniej więcej różnica. Żeby nie było, nie kochałem się z kukłą, ale potrafie sobie to wyobrazić:)
--- Koniec cytatu ---

Odnośnie coraz barwniejszych porównań, to jeżeli ta kobieta jest chora ( nie będę wymieniał choroby ale wiecie o co chodzi...) [to jest brak trakcji na niektórych sceneriach] przepraszam za to porównanie, może być niesmaczne, ale skoro ktoś już zaczął o tym mówić...
--- Koniec cytatu ---

Od razu widać różnicę wiekiu autorów tych dwóch postów. Mariusz, podzielam twoje zdanie. Według mnie porównanie jest trafne. Dokładam kolejne barwne porównanie, wegług mnie: mając wybór kukła - chora kobieta, poszukałbym innej kobiety poprostu. Czyli poczekam aż kukła naprawdę ozyje i stanie się kobietą z krwi i kości. Myślę, że kolega Mariusz zgodzi się moim barwnym porównaniem.
--- Koniec cytatu ---

Dobra skończmy z tym porównaniami, wiem, że dużo lat nie mam (doświadczenia życiowego też) więc myślę, że można mi to "podarować" i mam taką nadzieję, że podarujecie mi te porównanie.

Pozdrawiam.

CT:
Dośc tej jałowej dyskusji. SU45 z kabina ET22 to nie jest produkt na miano symulatora. Ktoś zrobił? OK. Po co te wywody i porownania? Wiadomo chyba, ze to nie to samo co prawdziwa kabina. Temat zamykam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej