Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
SU45-190 (ET22)
MKaczy:
Witam wszystkich. Zostałem upoważniony (hehehe) do udostępnienia wam SU45 - 190 wykonanego przez youBy.
Model jest na podstwie ET22 (fiza i kabina). Robiony był w 20 minut. Co prawde wystaje trochę kabiny z SUki ale nie rzuca się zbytnio w oczy!
Tez nei słychac nabierania obrotów silnika. Wazne ze da się jedzić.
Wpis wyglada tak:
--- Kod: ---node -1 0 SU45 dynamic PKP\SU45 SU45-190 301D 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
I jeszce jeden wpis:
otwieramy plik dynamic "dat" i umieszcamy taki wpis:
--- Kod: ---301D
SU45
1
--- Koniec kodu ---
Pilk rozpakowac do: dynamic>pkp
http://rapidshare.de/files/18827896/su45.rar.html
Jeszce jak by była oryginalna kabina to by było cudnie... Najchetniej sam by sie zabrał za kabine... Ale dla mnie to czrana magia
Pozdrawiam
Czomo:
Ciekawe włożyć kabine od ET22 do SU45 co bynajmniej nic a nic nie pasuje tym bardziej że pod nowym exe trzeba podnieść pantografy żeby uruchomic w tym przypadku nieistniejące. To brawo pomysłowości i ten dźwięk który w ogóle się nie zmienia ani na wysokie ani na niskie obroty.
Czyli krótko mówiąc prowizorka albo lenistwo.
Ja za kabiny ani Loki czy wagony się nie biore za trudne i nie mam 3dsmax więc wole robić trasy a jak widać chwilowo zawiesiłem budowe.
Ale myśle że moja opinia zawsze się przyda.
andrev1989:
--- Cytat: "Czomo" ---Ciekawe włożyć kabine od ET22 do SU45 co bynajmniej nic a nic nie pasuje tym bardziej że pod nowym exe trzeba podnieść pantografy żeby uruchomic w tym przypadku nieistniejące. To brawo pomysłowości i ten dźwięk który w ogóle się nie zmienia ani na wysokie ani na niskie obroty.
Czyli krótko mówiąc prowizorka albo lenistwo.
Ja za kabiny ani Loki czy wagony się nie biore za trudne i nie mam 3dsmax więc wole robić trasy a jak widać chwilowo zawiesiłem budowe.
Ale myśle że moja opinia zawsze się przyda.
--- Koniec cytatu ---
Kolego ciesz się z tego co masz, jeżeli Ci się nie podoba, to jeździj sobie Ganzem, z wagonami. Dla mnie każda inicjatywa ze spalinówkami jest dobra, byle pojeździć się dało, a cieszę się z takiego powodu, że nie potrafię nic stworzyć w zakresie tworzenia taboru. A tak apropos to każdy (oprócz Ganza)lok spalinowy jak narazie jest swojego rodzaju prowizorką, więc tak jak mówię, jeżeli chcesz być w pełni usatysfakcjonowany, to albo stwórz sobie własnego loka z kabiną, albo czekaj, na kolejne projekty z lokami spalinowymi, które już nie będą "prowizorkami".
Pozdrawiam.
MKaczy:
--- Cytuj ---Kolego ciesz się z tego co masz, jeżeli Ci się nie podoba, to jeździj sobie Ganzem, z wagonami. Dla mnie każda inicjatywa ze spalinówkami jest dobra, byle pojeździć się dało, a cieszę się z takiego powodu, że nie potrafię nic stworzyć w zakresie tworzenia taboru. A tak apropos to każdy (oprócz Ganza)lok spalinowy jak narazie jest swojego rodzaju prowizorką, więc tak jak mówię, jeżeli chcesz być w pełni usatysfakcjonowany, to albo stwórz sobie własnego loka z kabiną, albo czekaj, na kolejne projekty z lokami spalinowymi, które już nie będą "prowizorkami".
--- Koniec cytatu ---
Dołączam się do tych słów. I wyjasniam ze to nei było lenistwo ze strony youBy! Poprostu spytałem mu sie na gg czy ma tego loka odpowiedział ze nie ale moze zrobic... I zrobił w 20 minut taką "prowizorkę" heheh...
Pozdrawiam
Mariusz1970:
Powiem Wam tak, ja kiedyś (to nawet całkiem niedawno) napaliłem się na splinówki-prowizorki. Bardzo chciałem pojeździć nimi i zobaczyć jak to jest. Ale po otrzymaniu paczki spalinówek i uruchomieniu zawiodłem się. Tak bardzo odbiegało to wszystko od realu i kabina i fizyka i w ogóle. Pomyślałem sobie wtedy, co ja robię, co ja robie mi chyba ten jod na łeb siodł, przecież z założenia MaSzyna to wszak symulator i przestało mnie bawić jeżdżenie takimi wynalazkami.
Pozdrawiam
Mariusz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej