Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

SU45-190 (ET22)

<< < (2/5) > >>

tokarekdawid:
Ja się cieszę z tego co jest mimo, że nie jest to idealne. Dość przyjemnie się jedzie, bo jak "bykiem" przystało.

Mariusz1970:
Widzisz, spalinówki bardzo kojarzą mi się z fajnym okresem w moim życiu, ale moja percepcja postrzegania tego co widzę i wyobraźnia, która aż tak daleko nie sięga nie pozwala mi na jazdę czymś takim. Taka trochę psychoanaliza moja :). No ale każdy lubi to to chce....

andrev1989:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Widzisz, spalinówki bardzo kojarzą mi się z fajnym okresem w moim życiu, ale moja percepcja postrzegania tego co widzę i wyobraźnia, która aż tak daleko nie sięga nie pozwala mi na jazdę czymś takim. Taka trochę psychoanaliza moja :). No ale każdy lubi to to chce....
--- Koniec cytatu ---

Wszakże każdy może powiedzieć, że to symulator, ale powiedz, że nie jeździłeś SM42, SM31, no teraz SU45, takie prowizorki moim zdaniem służą odcięciu się od tylko loków elektrycznych, których jest masa nie będe nawet wymieniał i jest to swego rodzaju oczekiwnie na spalinówki, które w pełnej klasie i okazałości może powstaną lada dzień;), a takie prowizorki dają nam tylko przedsmak tego co zaniedługo pewnie będzie w MaSzynie, bardzo dobrze wykonanych loków spalinowych.

Pozdrawiam.

Mariusz1970:
SM42 raz i chyba SM03 z fizyką od ganza tez raz. Nie mam zamiaru Cię przekonywać, ale moim zdaniem prędzej czy później dojdziesz to takiego samego zadnia. W tych ekwilibrystykach można iść dalej i dalej.... i co na końcu będzie z ideą symulatora?

Pozdrawiam
Mariusz

Dodano po 11 minutach:

Zresztą SM42 to może już być do zaakceptowania (chociaż kabina jest podobna jak w realu) no i fizyka bez porównania lepsza niźli takie coś jak SU z kabiną od elektrowozu z fizyką całkowicie skopaną. Porównuj rzeczy, które można porównać, bo możesz przegiąć w drugą stronę i porównywać EU07, że nie np. ma wycieraczek do tej SU i że te dwa loki  prawie tak samo odbiegają od rzeczywistości.

Butchy_83:

--- Kod: ---Download-session expired. Direct-links last a few minutes for free users and a few days for premium-users.
--- Koniec kodu ---

daloby rade wrzucic na inny serwerek? bylbym wdzieczny, pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej