Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

SU45-190 (ET22)

<< < (4/5) > >>

Akvin:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Przepraszam za porównanie, ale to tak jakbym miał wybór kochać się z kobietą (eu), czy z kukłą (ta su) to taka mniej więcej różnica. Żeby nie było, nie kochałem się z kukłą, ale potrafie sobie to wyobrazić:)
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj --- Byście widzieli jak ja się bawiłem jak miałem 9-10 lat... Kierownica z Nysy, rózne wajchy, na kartonie rozrysowane przełączniki i zegary... i siedziałem sobie na fotelu i niby jechałem w siną dal... To była EU07, eh ta wyobraznia, hehehe...
--- Koniec cytatu ---

Widzę że coraz barwniejsze porównania na froum :) Jak chodzi o mnie (jednak odniosę się tylko do mojego zainteresowania koleją) to uważam że robienie z tego afery jest niepotrzebne. Niech sobie każdy jeździ czym chce. Mi też się znudził SN na Całkowie... więc podpiąłem jeden wagon pod SM03. Takie prowizorki szybko się nudzą i łatwo odchodzą w niepamięć. Myślę że ta SU nie jest flagowym pijazdem MaSzyny więc nie zachwieje jej realistycznego charakteru. Z drugiej strony można sie zastanawiać czy umieszczenie tego w dziale "Tabor" jest szczęśliwym posunięciem. Może takie "ciekawostki" mogły by być umieszczone w dziale "Test"? Ale to już tylko takie moje przemyślenia. Racja jest gdzieś pośrodku.

Mariusz W.:

--- Cytat: "Akvin" ---Z drugiej strony można sie zastanawiać czy umieszczenie tego w dziale "Tabor" jest szczęśliwym posunięciem. Może takie "ciekawostki" mogły by być umieszczone w dziale "Test"?
--- Koniec cytatu ---
Wątki w dziale Test jest co jakiś czas automatycznie usuwane, więc tam nie ma sensu.

andrev1989:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Przepraszam za porównanie, ale to tak jakbym miał wybór kochać się z kobietą (eu), czy z kukłą (ta su) to taka mniej więcej różnica. Żeby nie było, nie kochałem się z kukłą, ale potrafie sobie to wyobrazić:)
--- Koniec cytatu ---

Odnośnie coraz barwniejszych porównań, to jeżeli ta kobieta jest chora ( nie będę wymieniał choroby ale wiecie o co chodzi...) [to jest brak trakcji na niektórych sceneriach] przepraszam za to porównanie, może być niesmaczne, ale skoro ktoś już zaczął o tym mówić...

Mariusz1970:
andrev1989 wydziwiasz. A co do mojego porównania to normalny facet wie o co chodzi i prościej już nie można:)
EOT

andrev1989:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---andrev1989 wydziwiasz. A co do mojego porównania to normalny facet wie o co chodzi i prościej już nie można:)
EOT
--- Koniec cytatu ---

Oj przepraszam za ten post poniosło mnie, wszystkich urażonych i nie urażonych przepraszam i tu prośba do Admina o osunięcie tego posta z moim "porównaniem", a co do loka to mam jedne, niezmienne zdanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej