Nie spodziewałbym się po youBym takiej chałtury. Ktoś takie coś w zaciszu może sobie zrobić, ale youBy? Przynajmniej mógł zabronić podawania do publicznej wiadomości autora tegoż cudu.
youBy sam mi zproponował ze zrobi ten model. Zrobił go w 20 minut, wiec nie liczyłem ze to bedzie jakies cudo. Ale i takjest spoko bo się tym da jeździć! Ja poprostu chciałem sobie pojeżdzic suką. A udostepniłem to na forum (oczywiscie po zezwolniu) po to aby pare ludzi z duzą wyobraźnią, (miedzy innymi ja) którzy nie przywiazują CZASMI duzej wagi do tego jak model jest wykonany. Tak że jesli nie ma danego modelu a kurczę, chce sobie pojeździć na trasie niezelektryfikowanej i mam cały czas do wyboru SN-a to zaczyna mnie to nudzić. Dlatego wole sobie pojechac taką "zmoderizowaną" w cudzysłowie piszę "SU45"... I zapewne podobie mysli tak parę osób... Są tacy którzy potrafia wstawić na trase niezelktryfikowaną EU07 lub innego elektryka, tego juz nie rozumiem. Owszem, ta SU45 tez jest przecież "elektryczna" ale, niektórzy TEGO NIE WIDZĄ, hehehe.... A zgadzam się z też z tym ze to jest SUMULATOR i próbujemy stworzyć mozliwość prowadzenia loków JAK NABARDZIEJ REALNIE. Ale czasmi mozna zrobic coś co bedzie znacznei odbiegało od realizm, tak ja ta SU45. Jestem tu na forum od pół roku i w miare śledze wasze postepy. Jestem i tak pod wrazeniem co juz jest, bo widziałem od czego zaczynaliście... Ale jednak nie ma mozliwości ruszenia orginalną spalinówką... Wiec co zrobic jak jest tylko SN, który juz zaczyna nudzić? Wobraznia istnieje... Byście widzieli jak ja się bawiłem jak miałem 9-10 lat... Kierownica z Nysy, rózne wajchy, na kartonie rozrysowane przełączniki i zegary... i siedziałem sobie na fotelu i niby jechałem w siną dal... To była EU07, eh ta wyobraznia, hehehe...
wstawię kabinę np Ganza do niedawno wystawionego trabanta
Jak wstawisz tam kabinę SM03 (nie SN61, bo będzie wystawać :P) i zrobisz, że będzie się dało tym jeździć po ulicach i sterować,
Ciekawe? Pociągniem po ulicy... Myslałem nawet kiedyś z kumplem zeby kupić od PKP starego ET22 i dać go tuningowi i zrobić z niego pojazd drogowy... Ale sponsoringu brakło;)