Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EP23-001 (wariacja)
SQT:
rzeczywiście :) sprytnie skryli to.
andrev1989:
--- Cytat: "Akvin" ---Natomiast kabina i jej oteksturowanie jest całkiem nowym pomysłem. Mam nadzieję że wszyscy fanatycy autentyzmu wybaczą mi to "drobne" odstępstwo od oryginału.
--- Koniec cytatu ---
Czy tym nowym pomysłem jest czuwak z prawej strony, gdyż nie wiem o co Tobie chodziło z tym odbieganiem od oryginału?
Profeta:
--- Cytat: "andrev1989" ---
--- Cytat: "Akvin" ---Natomiast kabina i jej oteksturowanie jest całkiem nowym pomysłem. Mam nadzieję że wszyscy fanatycy autentyzmu wybaczą mi to "drobne" odstępstwo od oryginału.
--- Koniec cytatu ---
Czy tym nowym pomysłem jest czuwak z prawej strony, gdyż nie wiem o co Tobie chodziło z tym odbieganiem od oryginału?
--- Koniec cytatu ---
Podejrzewam, że chodzi tutaj o teksturowanie, choć mi wydaje się zupełnie normalne. Nie wiem w czym niektórzy dopatrują się tego UFO... chyba, że nie dostrzegłem jakichś dodatkowych przyżądów. W końcu pewnie nikt z was nie widział wnętrza EP23 zanim została ET22, bo pewnie prawie wszystkich forumowiczów nie było wtedy na świecie.
Pozdrawiam!
Mariusz W.:
Chyba chodzi o ten napis na podsufitówce.
youBy:
Korzystajac z ogólnie dostępnych środków wykonałem model ET22-206 ze starymi wiadrami. Użyłem:
a) Nowego modelu EP23,
b) Tekstury ET22-1064
c) Dachu z tekstury ET22-1037
screen:
wpis(poprawiony):
--- Kod: ---node -1 0 ET22-206 dynamic PKP\ET22 ET22-206 201E-czg 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
!UWAGA!:
W związku z mapowaniem wiader i model pasuje tylko do ET22 ciemnozielonym paskiem na czole - ma ciemnozielone wiadra. Dla innych odcieni/kolorów należy wyedytować pliki graficzne "cz-" i zapisać pod inną nazwą, skopiować charakterystyke, plik mmd i model, przy czym w modelu zmienić nazwy teksturek zaczynajacych się od "cz-" i zapisać go pod inną nazwą.
paczka: http://www.mytempdir.com/616534
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej