Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EP23-001 (wariacja)
Akvin:
--- Cytat: "andrev1989" ---Czy tym nowym pomysłem jest czuwak z prawej strony, gdyż nie wiem o co Tobie chodziło z tym odbieganiem od oryginału?
--- Koniec cytatu ---
Tak jak na MaSzynę jest to nowy pomysł na oteksturowanie... do tej pory zmiany co do kabiny ET22 (jeżeli jakaś była prócz ET22-304) wiązały się ze zmianą odcienia zielonej farby i tyle. Cały mój zwrot który zacytowałeś był głebokim ukłonem pokory wobec tych którzy chialiby mnie powiesić za tą profanację realistycznego charakteru MaSzyny. Szanuję zdanie tych którzy uważają że nie powinno być takich jak moja inwencji budowy/teksturowania nierealistycznych np kabin.
Co do tego UFO... tak... EP23 napewno nie miała takiej kabiny, ale i czarny kolor pulpitu i sposób wykończenia wskaźników nie są moim wymysłem.
TruckeR:
youBy, masz literówkę we wpisie, bo zamieniłeś N na M :) Testuję to na paczce całościowej i coś mi nie działa, jakby model nie istniał.. Musze jeszcze popróbować. To wymaga paczki z EP23 czy nie ?
Wyskakuje mi bład -8@0, czy podobny.. Czy jesteś pewny że ten wpis jest dobry ?
Powonno być czg, a nie czw, z tego co zaobserwowałem. Bardzo łądna przeróbka :)
EP08_015:
Kolego Akvin. Tak do końca nie jest to wymysł. Nie wiem jaką kolorystyke kabin miała EP23, jednak jestem w posiadaniu zdjęcia na dowód i fragmentu filmu videi, iż wczesniej kabiny ET22 były w odcieniach brązu. Bardziej lub mniej ciemnego. A pozatym pomysł na kolorystyke kabiny EP23 podoba mi się, z uwagi na to iż w końcu mamy "coś nowego" zawsze to jakies urozmaicenie.
Czomo:
Ładna kabina ale na zewnątrz są dwie niedorubki źle dobrana kolorystyka między środkiem pudła a przodem i czołem EP23 no i brak tekstur kół chyba że mi się nie załadowały.
Podczas krótkiej jazdy próbnej na zakręcie profilowanym zrobiło się coś takiego z poręczą zewnętrzną na czole
http://img525.imageshack.us/my.php?image=byk8rn.jpg
fajnie to nawet wygląda.
andrev1989:
--- Cytat: "Czomo" ---Ładna kabina ale na zewnątrz są dwie niedorubki źle dobrana kolorystyka między środkiem pudła a przodem i czołem EP23 no i brak tekstur kół chyba że mi się nie załadowały.
Podczas krótkiej jazdy próbnej na zakręcie profilowanym zrobiło się coś takiego z poręczą zewnętrzną na czole
http://img525.imageshack.us/my.php?image=byk8rn.jpg
fajnie to nawet wygląda.
--- Koniec cytatu ---
Ja takie przesunięcie tej pręczy zaobserwowałem w byku 304, tej czechowickej maszynie, i to był chyba także lok roboty Akvina, właśnie też się dziwiłem, że cały lok się odchyla, a ta obręcz nie.
Pozdrawiam, Adrian.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej