Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywa EP23-001 (wariacja)

(1/8) > >>

Akvin:
Witam wszystkich...
Zgodnie z tym co napisałem na blogu, lok uzyskał gotowość do publikacji. Trzeba mi jednak powiedzieć kilka zdań nim zapodam link do paczki. Lokomotywa nadal opiera się głównie o standardowy model ET22 co jest główną jej wadą. Niemniej tak jak w przypadku ET22-304 model wzbogacił się już o kilka szczegółów. Jeżeli chodzi o teksturę to jest ona przeróbką standardowej EP23 jaka była dostępna w MaSzynie. Sam juz nie pamiętam ile razy jej wygląd ulegał zmianie (na blogu było coś o tym). Natomiast kabina i jej oteksturowanie jest całkiem nowym pomysłem. Mam nadzieję że wszyscy fanatycy autentyzmu wybaczą mi to "drobne" odstępstwo od oryginału. Wierzę że w ten sposób tchnę trochę świeżego oddechu we wnętrze tej kabiny.

Tak jak w przypadku ET22-304 mam nadzieję wypuścić dwie wersje, ponieważ ta posiada jeszcze kilka niedociągnięć o których wiem. O wielu innych mogę nie wiedzieć, dlatego jak zawsze proszę o wszelkie uwagi.

Autorem haslera jest Profeta, który jak zwykle był bardzo pomocny w całym "procesie twórczym".

Oto link do paczki:
http://hyperupload.com/download/02fe453b89/EP23.exe.html
Znajduje się tam plik ReadMe z wpisem. Paczkę wypakować do głównego katalogu MaSzyny. Przy inastalacji dochodzi do nadpisania orginalnej EP23 (proponuje zrobić jej kopię)  
Działa poprawnie pod nowym .exe !!!
Akvin

PEKAP:
Sygnały końca pociągu nie działają.

Fajna UFOkabina, ale jak dla mnie to powinna być realistyczna, w końcu to symulator. Ale to tylko moje zdanie.

SQT:
daj to na inny server bo niechce się to ściągać.  Niema na co kliknąć tam :/

PEKAP:
Napis Download na tamtej stronie sprytnie ukrywa się między reklamami, więc musisz poszukać dokładnie. Przed chwilą patrzyłem i działał.

Kozi:
nad reklamam privacy keyboard jest takim malym druczkiem :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej