Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EP23-001 (wariacja)
Akvin:
--- Cytat: "Poscikk" ---A mam pytanko. Testowalem ten lok na mocznikach i zauwazylem ze po wjezdzie pod wiate swieca sie manometry od hamulcow i wszystkie te amperomierze i voltomierze. Czy dalo by sie zrobic, zeby hasler swiecil tak jak one? Wtedy by byla to pierwsza lokomotywa normalnie przystosowana do jazdy w nocy. Pomijając loki, które zmodernizowal @youBy, żeby było podświetlenie.
--- Koniec cytatu ---
Lokomotywa ET22-304 która już wydałem jakis czas temu ma takie pełne oświetlenie wewnętrze. Wypróbuj ją na nocnej scenerii.
Poscikk:
CZy zrobiles to wpisem selfilluminate:true?
Jezeli tak to mozna przystosowac siodemki i nie tylko do tego. A co najwazniejsze epoke. I jakby sie jeszcze dodalo smugi te co zrobil @youBy to by bylo full wypas :)
Czomo:
Myśle że i tak EP23 od poprzedniej wersji jest bardziej orginalan niż przedtem a w ogóle to widzałem fotke więc wiem jak wyglądała EP23-001 która to podobno się rozlatywała podczas prób bo stwierdzono pęknięcia ramy pudła i ją przebudowano na ET22 tak mi opowiadano.
Akvin:
--- Cytat: "Poscikk" ---CZy zrobiles to wpisem selfilluminate:true?
--- Koniec cytatu ---
Między innymi.
zbych:
Witam..
Coś mi tu nie gra???
--- Cytuj ---wpis:
Kod:
node -1 0 ET22-206 dynamic PKP\ET22 ET22-206 201E-czw 0.0 headdriver 3 0 emddynamic
--- Koniec cytatu ---
skąd ten wpis 201E-czw..?
W paczce czegoś takiego nie ma..
U mnie w zadnej z kanfiguracji plików mmd. tego loka start exe. nie widz.Ciekawy jestem jak inni testowali go w scn. jak go wpisywali.., proszę o podpowiedz.
Pozdrawiam..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej